Se bilderna! Prinsessan Madeleines sköna söndag med familjen

NU GRATIS

Prinsessan Madeleines nya liv i Florida erbjuder helgaktiviteter vi bara kan drömma om här i vintersverige. Se de nya bilderna på prinsessfamiljens härliga strandsöndag här!

Här sitter prinsessan Madeleine och svalkar sig vid poolen. Håll med om att det ser skönt ut!

Prinsessan Madeleine svalkade fötterna i poolen samtidigt som hon höll koll på barnen.

Prinsessan Madeleine svalkade fötterna i poolen samtidigt som hon höll koll på barnen.

Bilderna från familjens härligt lediga söndag togs dagen efter prinsessan Adriennes ettårskalas som förmodligen var ganska intensivt. Madeleine och Chris pustade ut på en av de exklusiva strandklubbarna i Miami tillsammans med barnen Leonore och Adrienne.

Prinsessan Madeleine med prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne på en strand i Florida.

Prinsessan Madeleine med prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne på en strand i Florida.

Just nu är det närmare 28 grader varmt i Florida mitt på dagen och Madeleine gick barfota längs stranden, i rosa linne och en tunn sarong. Men klokt nog också solhatt. Och självklart riktigt stora solglasögon.

Prinsessan Adrienne spejade nyfiket från sin plats i mammas trygga famn medan bränningarna från Atlanten slog in mot stranden. ”Den gulligaste och gladaste bebisen!” skriver Madeleine på sin Instagram.

Prinsessan Adrienne kan numera stå med stöd från mamma Madeleine!

Prinsessan Adrienne kan numera stå med stöd från mamma Madeleine!

Bilderna visar också att Adrienne har lärt sig att gå med stöd från föräldrarnas armar. Nu blev det lite mer gåträning i den vita sanden, och snart kanske den lilla prinsessan tar sitt allra första steg.

Madeleine är en riktig solkatt!

Under tiden tog Chris igen sig under ett parasoll i en av solstolarna, tillsammans med prinsessan Leonore, som precis har fyllt 5 år. Men prinsessan Madeleine är en riktig solkatt, hon älskar solen och blir alltid vackert solbrun, precis som resten av kungafamiljen. Vi har även tidigare sett att hon njuter av att strosa runt i vattenbrynet under solstrålarna, snarare än att ligga still under ett parasoll.

Prinsessfamiljen Madeleine chris leonore och adrienne njöt av en härlig söndag i solen i Miami!

Prinsessfamiljen njöt av en härlig söndag i solen!

Nästa gång vi får se henne hemma i Sverige kan bli först i maj, men då väntar en stor stund för Madeleine. Då kommer hon hem i samband med sin barnboksdebut med Stella och hemligheten som riktar sig till barn i lågstadieåldern och tar upp frågor som integritet, självkänsla och förtroenden. Den ges ut av Bonnier Carlsen, i samarbete med drottning Silvias välgörenhets-organisation World Childhood Foundation. Men om vi även får se de tre kungliga småttingarna under detta Sverige-besök är ännu oklart.

Läs mer:

Adrienne 1 år! Se Madeleines nya bild på lillsessan

Första inblicken i Madeleines hem – delar egen bild!

Lyckobeskedet från prinsessan Madeleine

Foto: TT