Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så firade Monaco-prinsessan födelsedagen

03 jul, 2017, 14:00 
Agneta Nisbeth
Fyller 18 år!
Annons

Prinsessan Alexandra har visserligen inte fyllt 18 år ännu, men hon fick en fin födelsedagsfest i helgen som gick. Hon föddes den 20 juli 1999 av prinsessan Caroline och hennes make prins Ernst augusti av Hannover.

Festen som hölls i Monaco blev en ganska stillsam historia även om man kan se mamma Caroline med benen i vädret under middagen på ett foto som nu cirkulerar på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BWDWRMSlxd9/?taken-by=pierrepassebon

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av prinsessan Alexandras pappa sågs inte en skymt, Ernst August mår inte så bra och några tyska tidningar säger att han kanske inte ens kommer att orka ta sig till bröllopet den 8 juli då hans äldste son prins Ernst August jr gifter sig med sin flickvän Ekaterina i Tyskland.

På Instagram, bland annat från Pierre Passabons konto, kan man se ett antal bilder från födelsedagsfesten där Alexandras syskon slutit upp, i alla bägge bröderna Pierre och Andrea Casiraghi. Men Andrea såg tyvärr inte allt för pigg ut på bilderna, lite trött småbarnspappa kanske?

https://www.instagram.com/p/BWDDLHgF_pt/

https://www.instagram.com/p/BWDV7IQF0wg/?taken-by=pierrepassebon

https://www.instagram.com/p/BWDDEaGlPLd/

Foto: Stella Pictures

Annons