Se bilderna! Succé för Svensk Damtidnings läsarresa till kungliga London!

Wow! Vilken kunglig resa!
Svensk Damtidning har tagit med sig läsarna till London – för att vältra sig i det brittiska kungahusets glans och historia.
– En stor succé, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall som givetvis är med på turen.

Det är andra året i rad som Svensk Damtidning arrangerar en kunglig resa till London och även den här gången blev det succé. I kölvattnet av bröllopet mellan prins Harry och Meghan var intresset för resan stort – och Londonvistelsen hjälpte till att stilla nyfikenheten kring det nygifta paret. Resesällskapet har bland annat fått lära sig allt om bröllopet.

Vem som gjorde brudbuketten?

Vem som designade Meghans klänning?

De fick också en inblick i Prins Harrys och Prins Williams uppväxt – där de gick i förskola och skola men också vad kungligheterna gör en vanlig vardag.

Som kronan på verket fick hela följet också chansen i att fördjupa sig i de andra brittiska kungligheterna. Och självskrivet var ett besök vid prinsessan Dianas vackra gravplats vid barndomshemmet Althorp.

– Extra roligt i år var att vi fick som bonus att besöka prinsessan Dianas familjekyrka St. Mary där hela familjen Spencer ligger begravd inne i en gravkrypta. Det finns en teori i den lilla byn Althorp att Diana i själva verket ligger begravd inne i kyrkan i hemlighet, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Läs mer: Det okända bandet mellan Meghan Markle och prinsessan Diana

Och det är precis i de där små detaljerna som succéerna skapas. Fråga bara Helena och Barbro som under besöket vid Dianas föräldrahem fick chansen att handla någonting i kiosken prinsessan alltid besökte.

– Jag köpte ett kort till min man som ska fylla 80 år, säger Helena och visar stolt upp sin nyinköpta souvenir.

– Allt som handlar om kungafamiljer är ju underbart, säger Barbro.

Hela sällskapet bor givetvis kungligt under resan. På 4-stjärniga Radison Blu Edwardian Grafton i centrala London har gästerna kunnat återhämta sig efter de fullspäckade dagarna. Men för att klara schemat har det även varit nödvändigt att inmundiga lite mat. Något som var planerat in i minsta detalj. Det har varit Afternoon tea, klassisk lunch på Royal Albert Pub och både gemensam välkomst- och avslutningsmiddag.

– Jag har prenumererat på Svensk Damtidning i 28 år och jag är jätteglad över att jag hittade den här resan. Jag är mycket rojalistisk och uppskattar den här resan, framförallt med tanke på guiden och de utflyktsmål vi har sett, säger Anette Crone från Stockholm.

Det är inte bara Anette som hyllar evenemanget. Läsarresorna har varit oerhört uppskattat av de som valt att åka med. Konceptet är numer en naturlig del av Svensk Damtidning.

– Svensk Damtidning har på kort tid hittat en framgångsrik modell på att kombinera kungligt med rejäla kvalitétsresor, säger Lindwall och fortsätter:

– Om bara ett par veckor åker vi på nästa kungliga resa och nu till Monaco (en resa som är fullbokad. red. anm.) Även här räknar jag med succé. Och, ja! Jag är så klart med även på den resan.

Läs mer: Succé för Svensk Damtidnings bröllopsevent – se bilderna!

Läs mer: Se alla bilder från Svensk Damtidnings härliga event för läsarna!