Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Charlenes nya privata bilder på tvillingarna

14 nov, 2017, 11:05 
Agneta Nisbeth
Prins Jacques har fått en ny frisyr.
Annons

Nu har de blonda lockarna klippts av, för prins Jacques har varit på sitt allra första besök hos frisören. Furstinnan Charlene har själv lagt ut sina privata bilder från prinsen och hans syster prinsessan Gabriellas besök hos frisören. Efter att prinsen fått sin nya frisyr fick han en varm kram av syrran, så gulligt!

Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna

Furstinnan Charlene har även fotograferat sin son några dagar innan, då han fortfarande hade sina långa lockar i en liten hästsvans. Då ser vi prins Jacques till havs vid rodret på en båt från sjöpolisen, med flytväst och allt.

Furstinnan är bara en i raden av kungligheter som själv beslutat sig för att agera fotograf för sina, och furst Alberts, barn. Bland annat ser vi ofta kronprinsessan Mary och Kates fotografier på hovens hemsidor. Vi kan säkert vänta än fler bilder på tvillingarna den 10 december, då barnen fyller 3 år och kommer firas rejält hemma i Monaco.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL

Annons