Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Chris O'Neills nya oväntade frisyr – stjärnfrisören berättar mer!

14 mar, 2019, 10:04 
Prinsessan Madeleines man har gjort en ”prins William”! Vi har pratat med stjärnfrisören Bobby Oduncu – hör vad han tycker om Chris O'Neills nya oväntade utseende.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Chris O’Neill har en ny frisyr! Det senaste bilderna visar honom med denna nya och oväntade look. Ett rejält klipp som du ser!

Särskilt jämfört med den här bilden som togs i fjol.

Chris O'Neill, make till prinsessan Madeleine.

Vi bad frisören Bobby Oduncu, som driver salongen Bobbys Hårstudio på Humlegårdsgatan i Stockholm, att titta på Chris nya frisyr. Bobby, som sköter många kändismäns hår till vardags.

Annons

– Han har snaggat håret runtom och klippt det superkort upptill. Jag personligen gillar när killar har mer hår, som till exempel prins Carl Philip, men Chris passar i korta army looken, så well done prince Chris! säger han.

Stjärnfrisören Bobby Oduncu gör tummen upp för Chris O'Neills nya frisyr.
Stjärnfrisören Bobby Oduncu gör tummen upp för Chris nya look.

Gör som Cedric & Will

Men Chris O’Neill är inte ensam – hans bäste vän Cedric Notz har gjort en liknande hårresa. Här ser du Chris och Cedric minuterna före det kungliga bröllopet i Slottskyrkan för snart sex år sedan.

Annons
Chris O'Neill tillsammans med sin bestman Cedric Notz, strax innan han sa ja till prinsessan Madeleine i Slottskyrkan den 8 juni 2013.
Chris O’Neill med sin bestman Cedric Notz, strax innan han sa ja till prinsessan Madeleine inför hela svenska folket.

Och här är Cedric i dag:

Cedric Notz tillsammans med sin käresta Andrea Brodin.
Cedric Notz tillsammans med sin käresta Andrea Brodin.

Även för prins William har detta med håret länge varit på tapeten och för  ett år sedan hamnade hans hjässa mitt i det kungliga strålkastarljuset. Anledningen var att William plötsligt anlände till ett uppdrag med rakat huvud.

Annons
Prins William har blivit tunnhårig.

Läs mer:

Foto: TT, Anna-Lena Ahlström/Kungl Hovstaterna

Annons