Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Se de 17 vackraste bilderna från Royal Ascot

21 jun, 2017, 11:40 
Agneta Nisbeth
Brittiska kungafamiljen på årliga hästtävlingen.
Annons

Det blev verkligen en härlig, solig dag på Ascot för den brittiska kungafamiljen. Efter alla sorger och tragedier som drabbat landet kändes det lite som en glädjens dag när drottning Elizabeth, Kate och alla de andra kom till hästtävlingarna på Ascot under tisdagen.

Drottningen som anlände tillsammans med maken prins Philip höll en tyst minut innan tävlingarna satte igång. Arrangörerna hade dessutom gett en donation på närmare miljonen till brittiska Röda korset och för offren för höghusbranden i Grenfell Tower.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kate som bar en vit spetsklänning från Alexander McQueen fick en riktigt rolig dag i solen. Det hela började med att hon fick ta emot prins Edwards hustru Sophie när hon höll på att ramla ut den hästdragna vagnen. Sedan kunde man se både henne och maken prins William gå runt med ett leende på läpparna.

Prins Charles maka Camilla bar också vitt. Här fanns också prinsessorna Beatrice och Eugenie och Zara Phillips med make Mike samt prinsessan Anne.

Vi såg även Peter Phillips och makan Autumn.

Se bilderna här nedan:

Foto: IBL

Annons