Se de 2 nya bilderna på prins Louis – tagna av Kate

De allra första officiella bilderna på prins Louis är här! Och precis som tidigare har William och Kate valt bort proffsfotograferna. I stället har Kate själv tagit bilderna på hennes nyfödda son tillsammans med dottern Charlotte.

Prins Louis föddes den 23 april. Samma dag förevigades prinsen på bilder tagna av världens fotografer utanför St. Marys sjukhus innan hela familjen, prins William och hertiginnan Catherine, senare åkte hem tillsammans.

Men nu får vi se den lilla prinsen på nära håll. Nu har det brittiska hovet släppt två bilder på Louis. En av dem liknar den första bilden vi fick se på prinsessan Charlotte. Då låg hon i sin bror prins George famn. Denna gång ser vi prins Louis ligga i storasyster prinsessan Charlottes famn.

På bild nummer två får vi se prinsen själv i fina vita kläder.

Läs mer: Prins Louis toppar tungviktsligan!

Båda bilderna är tagna av hertiginnan Catherine, precis som tidigare. Kate älskar att fotografera, det är en av hennes stora passioner, och många av de officiella bilderna på barnen har hon tagit själv. Tagna precis när de vackraste stunderna mellan barnen ägt rum.

Bilderna är tagna i familjens hem i Kensington Palace och prinsen är endast två dagar gammal vid fototillfället.

Se filmklippet nedan!

Videon kunde inte hittas

Foto: Hertiginnan Kate/Brittiska kungahuset