Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se de fina bilderna från furst Alberts födelsedagsfest!

15 mar, 2018, 11:00 
Agneta Nisbeth
I går fyllde furst Albert 60 år, detta firades givetvis hemma på slottet i Monaco av fru furstinnan Charlene och barnen prins Jacques och prinsessan Gabriella. Se bilderna här!
Annons

Det blev en smarrig chokladtårta för furst Albert på födelsedagen. Och han fick hjälp att blåsa ut ljusen på tårtan från sina tvillingar, prins Jacques och prinsessan Gabriella. Det är furstinnan Charlene som fotograferat det hela och sedan lagt ut bilderna på Instagram.

– Grattis pappa! står det att läsa.

Fursten fyllde 60 år under onsdagen och han firades av familjen, för i en ny intervju berättade han att födelsedagen skulle passeras på lugnast möjliga vis. Det blev en påkostad ljus- och ljudföreställning i katedralen, men ingen stor galafest som annars är brukligt vid jämna födelsedagar i kungahusen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se fotografierna här nedan – klicka på pilen till höger i bilden:

Foto IBL

Annons