Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se de galna bilderna från kungliga festen

03 jul, 2017, 12:48 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Greklands kronprins fyllde 50 år.
Annons

Stort party blev det när kronprins Pavlos av Grekland firade sin 50 årsdag, trots att han egentligen fyllde i maj. Partyt, som gick under hashtaggen #5021revolution, ägde rum i Storbritannien, i trädgården till ett gods i Gloustershire.

Dessutom passade den grekiska exkungafamiljen på att gratulera även prinsessan Maria-Olympia som fyller 21 år den 25 juli. Och det blev verkligen en fest som hette duga! Hit hade andra kungligheter tagit sig, som kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit, men också drottning Máxima och det brittiska paret, prins och prinsessan Michael av Kent.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi såg också Carina Axelsson samt designen Valentino, Liz Hurley och Nicky Hilton. Prinsessan Marie-Chantal har själv lagt upp en hel massa bilder från partyt på sitt Instagram, så även dottern Maria-Olympia.

https://www.instagram.com/p/BWBg6yqloqU/?taken-by=giancarlogiammetti

Foto: Stella Pictures

Annons