Se de härliga bilderna! Harrys och Meghans kärleksdans i Afrika

24 sep, 2019, 11:00 
AvEmma Sanderberg
Hertigparet av Sussex, Harry och Meghan, landade i Sydafrika igår efter att ha tillbringat natten på flyget från England. Under deras första programpunkt i landet blev det både kramkalas och dans!
Annons

Wow vilket mottagande! Harry och Meghan har precis påbörjat sitt första kungliga uppdrag utomlands sedan deras lille son Archie Harrison föddes i början av maj. Hela familjen, Archie inkluderad, flög igår ner till Afrika för en tiodagars officiell resa.

Harrys och Meghans speciella band till Afrika

Det kom inte som en överraskning att valet blev just Afrika, då både Harry och Meghan har ett speciellt band till kontinenten. Med tanke på det späckade schemat som planerats till resan fanns det inte mycket tid för vila efter flygresan. Hertigparet begav sig direkt mot sin första programpunkt strax efter att de landat.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Första besöket blev i Nyanga township där de deltog i en workshop tillsammans med en organisation som kämpar för mänskliga rättigheter i Sydafrika, Zambia och Zimbabwe.

Där blev det ett stort kramkalas för hertigparet med alla som dykt upp för att välkomna dem. När dansceremonien satte igång gjorde både Harry och Meghan dansarna sällskap och såg gladare ut än någonsin!

Se de härliga bilderna på Harry och Meghan här!

Foto: TT

Annons