Se de härliga bilderna! Harrys och Meghans kärleksdans i Afrika

Se de härliga bilderna! Harrys och Meghans kärleksdans i Afrika

Hertigparet av Sussex, Harry och Meghan, landade i Sydafrika igår efter att ha tillbringat natten på flyget från England. Under deras första programpunkt i landet blev det både kramkalas och dans!

Wow vilket mottagande! Harry och Meghan har precis påbörjat sitt första kungliga uppdrag utomlands sedan deras lille son Archie Harrison föddes i början av maj. Hela familjen, Archie inkluderad, flög igår ner till Afrika för en tiodagars officiell resa.

Harrys och Meghans speciella band till Afrika

Det kom inte som en överraskning att valet blev just Afrika, då både Harry och Meghan har ett speciellt band till kontinenten. Med tanke på det späckade schemat som planerats till resan fanns det inte mycket tid för vila efter flygresan. Hertigparet begav sig direkt mot sin första programpunkt strax efter att de landat.

Första besöket blev i Nyanga township där de deltog i en workshop tillsammans med en organisation som kämpar för mänskliga rättigheter i Sydafrika, Zambia och Zimbabwe.

Där blev det ett stort kramkalas för hertigparet med alla som dykt upp för att välkomna dem. När dansceremonien satte igång gjorde både Harry och Meghan dansarna sällskap och såg gladare ut än någonsin!

Se de härliga bilderna på Harry och Meghan här!

Harry och Meghan när de anlände till Nyanga township.

Massvis med folk stod redo att hälsa hertigparet välkomna, däribland många barn som gjorde Harry och Meghan överlyckliga!

Det blev ett stort kramkalas för Harry och Meghan!

Hand i hand!

Meghan dansade glatt med!

Harry ville inte vara sämre och gjorde sällskap i dansen!

Foto: TT