Se de nya födelsedagsbilderna på George – tagna av mamma Kate

prins George

Prins Williams och Kates son har blivit stora pojken. Han fyller sex år idag och firas med nya bilder!

I dag fyller prins Williams och Kates förstfödda prins George sex år och detta firas som vanligt med nya fina bilder på prinsen, som lagts ut på hertigparets Instagram och på twitter. “Hertigparet av Cambridge är glad att kunna dela med sig av dessa i bilder i samband med prins Georges sexårsdag:”

– Grattis på födelsedagen prins George, tack så väldigt mycket för alla fina hälsningar till prinsen denna dag, skriver hovet.

Foton tagna av mamma Kate

Vi får också veta att bilderna är tagna av mamma Kate, som också brukar ta fina foton på sina tre barn. På två av bilderna befinner sig prinsen hemma i trädgården vid familjens bostad i Kensington Palace.

prins George insta

Då bär han också en fin fotbollströja – naturligtvis från det brittiska teamet som pappa prins William är mycket engagerad i.

Vi ser prinsen, som faktiskt blivit riktigt stor nu i sommar, ute i slottets härliga trädgård. På en av bilderna ligger han till och med ner i det inte allt för välklippta gräset och skrattar stort.

prins George insta

På den sista bilden – där han bär en grön tröja och ett par badshorts – berättar hovet att prins George är på semester med familjen på en hemlig ort. Vi kan väl gissa att det är på ön Mustique där hela familjen sägs semestra för tillfället.

prins George

Det är inte heller första gången som prins William och Kate och de tre barnen prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis tar sig över till den soliga ön i Karibien för en efterlängtad semester.

Till hösten början han åter skolan så det vill till att han passar på att njuta av sitt sommarlov, precis som alla andra barn.

Gratis kurs i tennis av en mästare

Men det är inte precis alla skolbarn som får en gratis kurs i tennis av en av världens bästa tennisspelare. För Roger Federer har nämligen gett den lille prinsen en snabbkurs i tennis hemma hos familjen i Bucklebury.

Federer själv – som är en god väg med familjen Middleton – sa i en intervju för en tid sedan att prins George både var väldigt rar och redan hade skaffat sig en bra teknik.

Foto: Instagram/Kensington Palace