Se de nya härliga bilderna på Kung Haralds syster!

Senast vi fick se kung Haralds syster, prinsessan Astrid, var under en julkonsert i Bærum den 8 december förra året. Men igår dök prinsessan upp igen och 87-åringen var vacker som en dag!

Kung Harald var Olav V:s och Märthas tredje barn, först fick de två döttrar. 1930 föddes prinsessan Ragnhild och 1932 föddes prinsessan Astrid. Ragnhild gifte sig med skeppsredaren Erling Lorentzen 1953 och efter bröllopet flyttade paret till Rio de Janerio i Brasilien, där de bodde fram tills att Ragnhild gick bort i september 2012.

Erling står framför den nya räddningsbåten som blivit möjlig tack vare hans donationer.

Erling står framför den nya räddningsbåten som blivit möjlig tack vare hans donationer.

Var gifta i 54 år

Prinsessan Astrid gifte sig 1961 med Johan Martin Ferner. Giftermålet var inte helt okomplicerat, eftersom Ferner hade varit gift en gång tidigare. Det var inte särskilt passande i de kungliga kretsarna men efter långa diskussioner fick Astrid till slut sin kärlek. Paret förblev gifta fram till Johans bortgång 2015.

Astrid och hennes svåger Erling sluter upp i en kram.

Astrid och hennes svåger Erling ger varandra en kram.

Igår slöt prinsessan Astrid upp med sin svåger, Erling Lorentzen, i Oslo för att gemensamt döpa en ny räddningsbåt som Erling har donerat pengar till.

Prinsessan Astrid

Senast vi såg prinsessan Astrid, var under en julkonsert i december förra året, så det är roligt att få se henne så pigg och glad! Astrid och Erling kramade om varandra och skrattade gott tillsammans i solskenet under “dopet” av den nya båten.

Foto: TT