Se de privata bilderna från Madeleines julfirande

madeleine-ste

Iförd en beige stickad cardigan och vit krage firade prins Nicolas, sex månader gammal, sin första jul. Se så bedårande lillprinsen är! Bilderna på prinsessan Madeleines och Chris O’Neills son är, enligt uppgift, hämtade från en familjemedlems Instagram-konto, och därefter återpublicerade på insta-kontot royalty_europe. Fotona visar prins Nicolas vid familjens julbord, vackert juldukat med finporslin, vinglas och de traditionsenliga brittiska smällkaramellerna, Christmas crackers. På en av bilderna syns Nicolas i famnen på sin gudmor, Chris syster Natascha Abensperg und Traun. I år var första julen som Chris och Madeleine firade med Chris familj.

chris-madeleine-ao

 

– Vi ska fira jul här i London, med Chris familj, förklarade prinsessan Madeleine i intervjun med Fredrik Skavlan i början av december.

Chris fortsatte och förklarade hur det hela skulle gå till, att det inte skulle bli ett firande den 25:e, dagen då de flesta britter firar jul:

– Vi är lite konstiga i min familj. Vi firar jul den 24:e, på grund av min mammas tyska ursprung. Så vi har julgran och så.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, All Over Press och Instagram

Här en bild till från Instagram, med den lille prinsen med sin gudmor.

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: