Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se den unika familjebilden

09 sep, 2016, 14:51 
Agneta Nisbeth
Först var de fem, men nu är de hur många som helst. Se den nya bilden på hela stora kungafamiljen!
Annons

Kungafamiljen växer så det knakar! Det är inte bara de nya kungliga barnen som tillkommit under de senaste åren, familjen har ju utökats med många ingifta släktingar. Dessa är givetvis inte kungliga! Men faktum är att Marie och Erik Hellqvist och Ewa och Olle Westling numera räknas till närmaste familjen och de blir inbjudna till privata fester och kungaparets mer officiella tillställningar. När kungen i april firade sin 70-årsdag var det till exempel självklart att bjuda Chris, Sofia och Daniels föräldrar till alla delar av festprogrammet. En solklar markering från kungaparets sida att de är en del av familjen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter prins Alexanders dop togs den här underbara familjebilden utanför Drottningholms slott. På trappan står kungaparet, dopfamiljen, prins Alexanders fem faddrar, prinsessan Sofias familj och Victoria och Madeleines familjer.

Av: Liv Sander.

Foto: TT.

Presenteras av Vera&John

Annons