Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se den unika filmen med Kate som tonåring här!

11 mar, 2018, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
I denna film kan vi se hur Kate, blott 13 år gammal, blir "spådd" och får veta att hon ska gifta sig med en man som heter William.
Annons

När prins Williams hustru hertiginnan Kate var 13 år gammal och läste vid St Andrew’s Preparatory School i Buckhold fick hon också vara med i en skolteateruppsättning. I filmen här nedan ser vi henne på scenen, klädd i vitt, bli “spådd” av en skolkompis som spelar en magiker som ser i hennes händer att hon kommer gifta sig med sin drömprins. Han säger:

– Du kommer inom kort att träffa en snygg rik gentleman.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Då svarade Kate:

– Det är ju precis vad jag alltid drömt om. Kommer han att bli förälskad i mig?

Och mannen säger genast att precis så är fallet. De kommer gifta sig i London och mannen kommer heta William. Och som vi alla vet har hon senare i livet gift sig med sin egen drömprins William, tillsammans har de två barn prins George och prinsessan Charlotte. Och snart blir familjen utökad med ytterligare en liten bebis då Kate ska föda sitt tredje barn om ungefär en månad.

Se filmen här nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=qiAOJIND09w

Foto: Stella Pictures

Annons