Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se drottning Elizabeths fina gåva till Meghan

17 jun, 2018, 19:00 
Agneta Nisbeth
Några menade att örhängena som Meghan bar under torsdagens uppdrag tillsammans med drottning Elizabeth var prinsessan Dianas gamla pärlörhängen. Men nu kommer nya uppgifter om hertiginnans nya smycken.
Annons

Flera brittiska tidningar och sajter avslöjar nu att det var drottning Elizabeth som gav Meghan de nya fina pärlörhängena hon bar under fredagens uppdrag i Cheshire. De vackra örhängena med pärlor och diamanter ska hon ha fått under resan de gjorde med tåget, the Royal Train. Den vanligtvis välunderrättade sajten Meghans Mirror skriver att de inte är helt säkra på om de kommer från drottningens pampiga juvelskrin eller om de är nygjorda speciellt för hertiginnan av Sussex.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottning Elizabeth gav Meghan de fina pärlörhängena

Men om de är antika så kan de komma från drottning Marys juvelsamling som i sin tur gått vidare till nuvarande drottningen.

Tidningen Hello spekulerar istället om de kan vara prinsessan Dianas gamla örhängen. Fast tittar man efter se dessa betydligt större ut, så det är nog dessa pärlor Meghan bär. Vad tror ni? Skriv i kommentarerna här nedanför!

Foto: Stella

Annons