Se drottning Elizabeths fina gåva till Meghan

Några menade att örhängena som Meghan bar under torsdagens uppdrag tillsammans med drottning Elizabeth var prinsessan Dianas gamla pärlörhängen. Men nu kommer nya uppgifter om hertiginnans nya smycken.

Flera brittiska tidningar och sajter avslöjar nu att det var drottning Elizabeth som gav Meghan de nya fina pärlörhängena hon bar under fredagens uppdrag i Cheshire. De vackra örhängena med pärlor och diamanter ska hon ha fått under resan de gjorde med tåget, the Royal Train. Den vanligtvis välunderrättade sajten Meghans Mirror skriver att de inte är helt säkra på om de kommer från drottningens pampiga juvelskrin eller om de är nygjorda speciellt för hertiginnan av Sussex.

Drottning Elizabeth gav Meghan de fina pärlörhängena

Läs mer: Så får du Meghan Markles glödande look

Men om de är antika så kan de komma från drottning Marys juvelsamling som i sin tur gått vidare till nuvarande drottningen.

Tidningen Hello spekulerar istället om de kan vara prinsessan Dianas gamla örhängen. Fast tittar man efter se dessa betydligt större ut, så det är nog dessa pärlor Meghan bär. Vad tror ni? Skriv i kommentarerna här nedanför!

Läs mer: Meghans ring skapar hysteri i USA

Läs mer: Se bilderna här! Elizabeth och Meghan på gemensamt uppdrag

Foto: Stella