Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se exklusiva bilderna inifrån Madeleines och Silvias galakväll

05 okt, 2018, 09:21 
Catarina Lundgren Åström
Vilken lyckad kväll! Prinsessan Madeleine och drottning Silvia strålade under gårdagens Childhood-middag i New York. Se bilderna från den glammiga galafesten här!
Annons

Blommor och skratt. Så skulle man nästan kunna sammanfatta Childhood-galan som hölls på exklusiva Cipriani längs ner på Broadway. Solen strålade när gästerna anlände till den pampiga galabyggnaden som en gång i tiden var en bank.

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine matchade varandra i blommigt.
Drottning Silvia och prinsessan Madeleine matchade varandra i blommigt.

Borden var vackert dukade och prinsessan Madeleine och drottning Silvia anlände ovanligt tidigt i sällskap med Childhoods vd Joanna Rubinstein. De såg ut att trivas väldigt gott i sina gästers sällskap.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine och Silvia välkomnades av Joanna Rubinstein.
Kungligheterna välkomnades av Joanna Rubinstein.
Silvia och Madeleine med Childhoods vd.
Silvia och Madeleine med Childhoods vd.

De bar båda blommigt för dagen, något som även ambassadör Karin Olofsdotter hade valt och hon och Madeleine fann varandra direkt och skrattade gott tillsammans.

Annons
 Madeleine minglade med ambassadör Karin Olofsdotter.
Madeleine minglade med ambassadör Karin Olofsdotter.
 Madeleine och ambassadör Karin Olofsdotter.

Prinsessan Madeleine verkade också glad över att återse en gammal vän, konstnären Romero Britto som hon känner sedan många år tillbaka.

Madeleine hälsade på sin goda vän Romero Britto.
Romero Britto har bland annat målat ett porträtt av drottning Silvia.

Tidigare på dagen hade drottningen och prinsessan tillbringat dagen på FN och därefter väntade en lunch tillsammans med Childhoods styrelse. Madeleine berättade för Expressen att hon tänker ägna ännu mer åt Childhood efter att hon flyttat till Florida.

Annons
Drottningen och Madeleine på Thank you-gala i New York.

Galan bjöd på flera tal och en auktion där det bjöds friskt på allt från resor till Himalaya och tripper till Maldiverna, Mauritius eller Antiqua. Man kunde också bjuda på att få sin egen champagne tillverkat på Hatt et Söner.

Silvia och överhovmästarinnan Kirstine von Blixen-Finecke.
Silvia och överhovmästarinnan Kirstine von Blixen-Finecke.

Det fanns också en tavla från belgiske konstnären Leo Garbin. Årets Thank You Award gick till Marta Santos Pais och baronsessan Joanna Shields samt Hugh Evans och CNNs Tony Maddox tilldelades ett speciellt erkännande av Childhood.

Annons
Silvia på Childhood-gala.

På menyn stod en sallad av rostade kronärtskockor, soltorkade tomater, avokado, arugula sallad och krispig parmesan. Till huvudrätt serverades en prime roast file med Perigourdine-sås tillsammans med färsk ratatouille och potatis à la Dauphinois. Till dessert bjöds det på frukt-tartar med choklad och citron samt chokladdoppade jordgubbar. För underhållningen stod Leon Else.

Dukning på Childhood-galan.

Det blev en vacker gala som kändes som den ändå bjöd på hopp i allt det stora arbete som Childhood gör för världens barn och gästerna verkade trivas väl denna afton i de vackra lokalerna längst ner på Manhattan.

Annons
Prinsessan Madeleine mitt i Chilhood-vimlet.
Prinsessan Madeleine mitt i Chilhood-vimlet.

Alla fick också med sig ett Childhood-armband som ingick i bordsdukningen, vilket både prinsessan och drottningen är noga att bära mellan sina vackra juveler.

Drottning Silvias bordsplacering.
Drottning Silvias bordsplacering.

Foto: Catarina Lundgren

Annons