Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se familjens grattishälsningar till Beatrice!

08 aug, 2019, 18:00 
Agneta Nisbeth
I samband med prinsessan Beatrices 31-årsdag har nästan hela familjen passat på att skicka grattishälsningar via Instagram. Se dem här!
Annons

Som vi tidigare berättat fyller ju prinsessan Beatrice år idag, hon blir 31 år och firas inte bara privat av sina nära och kära. Flera av dem har också använt sig av Instagram för att skicka den brittiska prinsessan sina varmaste gratulationer.

Andrew Fergie Beatrice

Det brittiska hovets Instagram The Royal Family var först ut där de skrev:

“Idag är det prinsessan Beatrice 31:a födelsedag. Hon är prins Andrews och Sarah Fergusons första barn och drottning Elizabeths och prins Philips femte barnbarn.”

Annons

Prins Andrews inlägg:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sedan kom det hälsningar från både mamma och pappa. Prins Andrew skrev grattis på sitt konto The Duke of York och lade upp 4 fina bilder på sin dotter.

“Grattis på födelsedagen prinsessan Beatrice! Tack alla för era fina födelsedagshälsningar!” Skrev prins Andrew.

Mamma ville också gratta

Givetvis kom också mamma Sarah “Fergie” Ferguson med sina hälsingar via sitt Instagram:

“Ha en fin födelsedag, underbaraste Beatrice!”

Fergie Andrew Beatrice insta
Annons

Fergie bjöd oss också en hel massa unika fotografier från det kungliga fotoalbumet genom åren, på både mamma och pappa med sin dotter prinsessan Beatrice. Det var flera bilder som vi aldrig sett förut, speciellt de när hon var en väldigt liten prinsessa.

beatrice barn insta

Så var det dags för systern prinsessan Eugenie som även hon gratulerade via Instagram:

Underbar människa då som nu

“Du har styrt sedan jag föddes och innan dess, du är en lika underbar människa då som nu, både som ovän och storasyster. Stort grattis Beabea!”

Annons
eugenie beatrice insta

Här ovan ser ni en av alla de foton som systern prinsessan Eugenie delat med sig av på sitt Instagram-konto.

Ingen hälsning från pojkvännen

En som dock inte använt sociala medier för att gratta är Edoardo Mapelli Mozzi, som numera är prinsessan Beatrice pojkvän. Han använder dock mest Instagram för att promota sitt företag, inte för att skicka privata hälsningar.

edoardo capelli mozzi Beatrice

Han har nog köpt henne något fint i present och de kommer säkert få en romantisk dag tillsammans. Vem vet, han kanske till och med passar på att fria till prinsessan?

Annons

Se hela Fergies inlägg på Instagram här:

Foto: TT och Instagram/prins Andrew och Sarah Ferguson

Annons