Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se fantastiska bilden som väcker frågor: Var befann sig Charles?

09 maj, 2019, 12:00 
AvMalin Falkengren
När Harry och Meghan på Instagram avslöjade bebisens Archies namn så var han omringad av sina närmaste familjemedlemmar. Men någon fattades.
Annons

Prins Harrys och Meghan Markles lilla son, barnet Archie, har nu sett världens ljus! Under mångagen den sjätte maj kom den lilla gossen och under onsdagen avslöjade de nyblivna föräldrarna namnet på deras son. Han heter Archie Harrison Mountbatten-Windsor och visst är det ett namn som klingar fint!

Meghan och Harrys bebis Archie omringas av generationer

På bilden som familjen delade i samband med namnavslöjandet syns flera generationer. Mamma Meghan och pappa Harry, mormor Doria och gammelfarmor och gammelfarfar prins Philip och drottning Elizabeth. Den nya familjen ser så lyckliga ut och både Harry och Meghan tittar på sitt lilla barn med stor kärlek.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Alla tittar förtjust på familjens nya lille bebis.
Alla tittar förtjust på familjens nya lille bebis.

Charles fattas i bilden

Drottning Elizabeth ser så otroligt lycklig ut när hon tittar på sitt åttonde barnbarnsbarn. Även prins Philip ser helt betagen ut av lille Archie som vilar i mammas famn. Men mest stolt måste nog Harry vara. Mormor Doria ser även hon ut att vara överlycklig över sitt lilla barnbarn. Hon flög in från Los Angeles tidigare och har varit med sedan Archie föddes. Doria ser så lycklig ut när hon tittar på honom. Vilken kärlek alla måste känna för familjens senaste tillskott!

Annons

Var på resa i Tyskland

En som fattas i bilden är däremot prins Charles. Han och Camilla var på jobbresa i Berlin, en lite turné som pågår i fyra dagar. Där har de bland annat träffat Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Tysklands president Frank-Walter Steinmeier och Berlins borgmästare Mike Mueller. Där har han blivit överröst med gratulationer till den nya bebisen och där svarar han även att han inte hunnit möta bebisen än. Det hade varit häftigt att se ännu en generation kunglighet på bilden. Förhoppningsvis lär de ta ett generationsfoto, vilket hade varit ett fint minne för alla att ha.

Charles och hans Camilla. Vi får väl se om et dyker upp ett foto på Charles med sitt barnbarn.
Charles och hans Camilla. Vi får väl se om et dyker upp ett foto på Charles med sitt barnbarn.

Farfar Charles får mysa senare

Prins Charles får helt enkelt hålla till godo med bebisgoset. Så fort han kommer hem lär han väl besöka paret och deras nyfödd son. Nu har Charles fått ännu ett barnbarn och blir därmed farfar till hela fyra små sötnosar. Vilken ljuvlig barnaskara! Och fler kanske det blir?

Annons

Kommit in i familjen

Meghans mamma Doria Ragland har snabbt fått en fin och naturlig plats i familjen. Både hon och Meghan har tagit sig an detta nya rojalistiska livet på ett mycket bra sätt. Det kan inte ha varit så lätt för Meghan att komma in i kungahuset när hon började dejta prins Harry. Men de verkar så kära och lyckliga och deras starka kärlek har väl gett Meghan både mod och tålamod för att rätta sig efter ämbetet. Och nu var det så fint att se hur alla genrationer och medlemmar ur olika familjer samlas på samma bild inför det som knyter de två familjerna samman – lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

De nyblivna föräldrarna Meghan och Harry.
De nyblivna föräldrarna Meghan och Harry.
Lilla bebisen.
Lilla bebisen.
Annons
Nyblivna och lyckliga föräldrar.
Nyblivna och lyckliga föräldrar.

Läs mer

Foto: TT

Annons