Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se filmen! Prins Daniel vid mållinjen: "Jag älskar dig, Estelle"

09 sep, 2019, 12:00 
AvEmma Sanderberg
Prinsessan Estelle sprang för glatta livet i Hagaparken tillsammans med bästisarna. Efter loppet utropade hon "jag får dåndimpen!" och tog sig för pannan. Tur att pappa Daniel stod redo med en bamsekram och medalj efter loppet.
Annons

Gen-Pep dagen anordnades för sjunde året i rad och hela kronprinsessfamiljen var självklart på plats i Hagaparken! Totalt var det cirka 1 500 barn som gjorde familjen sällskap i solskenet. Nytt för i år var att Bolibompadraken var på plats och kramade om barnen. Victoria och Oscar passade självklart på att hälsa på draken, vilken lycka!

Kronprinsessan Victoria och prins Oscar stod och hejade på Estelle!
Kronprinsessan Victoria och prins Oscar stod och hejade på Estelle!

Förra året var prinsessan Estelle med och sprang i Prins Daniels Lopp för första gången, och i år var hon mer än redo. Tillsammans med sina bästisar stod hon ivrigt och väntade på att få börja springa. Alla som deltog fick självklart varsin medalj och när Estelle kom i mål ropade hon glatt “pappa!” och sprang in i hans famn.

Daniels kärlekshälsning till Estelle

Daniel kramar om Estelle och frågar om det var jobbigt och Estelle svarar ja med ett pustande. Estelle smiter sedan snabbt vidare för att fortsätta skoja med kompisarna, men Daniel hinner innan dess säga ett snabbt “jag älskar dig” till dottern. Det syntes verkligen hur stolt han var!

Se den härliga filmen här!

Estelle Prins Daniels loppBrand logo
Estelle Prins Daniels lopp

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Gen-Pep dagens syfte är att uppmuntra barn och unga att röra på sig och kunna testa på olika former av rörelse. Allt ifrån dans, lek, friluftsliv och idrott.. Prins Daniel brinner för motion och hälsa och Gen-Pep dagen är bara ett av hans intiativ för att möjliggöra detta.

Foto: TT

Annons