Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se filmen från furst Alberts 60-årsfirande!

16 mar, 2018, 20:00 
Agneta Nisbeth
Tidigare i veckan firade Monacos kungahus furst Albert som fyllde 60 år. Se filmen från den spektakulära showen!
Annons

Den 14 mars fyllde furst Albert 60 år, det hela blev som vi tidigare berättat en mer privat affär av födelsedagsfesten, ingen stor gala med Europas kungahus. Däremot blev det en påkostad ljus- och ljudföreställning i katedralen. Givetvis var fursten själv på plats med sin hustru furstinnan Charlene och parets bägge barn, prins Jacques och prinsessan Gabriella, men vi såg också prinsessan Caroline på en av kyrkbänkarna.

Som det framgår i filmen nedan ser vi att furstinna bar ett par mörka solglasögon under ljusshowen, oklart varför, men kanske var ljuset för starkt för henne. Så här såg det i alla fall ut när Monaco firade sin furste häromdagen.

Se filmen nedan!

Foto: IBL

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons