Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se filmen från rättssalen – prinsessan Cristina nekar till anklagelserna

22 mar, 2016, 15:35 
Spanske kungens syster förnekade all inblandning i den omtalade korruptionshärvan i veckan. – Jag hade ingen insyn i min mans affärer, sade prinsessan Cristina till sitt försvar.
Annons
Cristina-45

Prinsessan Cristina grillades i rättsalen, där den dramatiska rättegången fortlöper i Palma på Mallorca. Penningtvätt och skattebedrägerier är två av flera punkter som prinsessan och hennes man, Inaki Urdangarín, misstänks vara skyldiga till.

cristina-ste

Cristina berättade i en tv-sändning från rättegången, att hon inte hade någon som helst inblick i sin mans finanser. Iñaki Urdangarin är åtalad för att ha förskingrat miljontals euro i offentliga medel. Inte heller sade hon sig ha använt kreditkortet som var kopplat till välgörenhetskontot, varifrån pengarna togs.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
cristina-6

– Min man har förklarat frågan om kreditkortet. Han erbjöds kortet och han accepterade det, men han var ansvarig för det, som han tidigare sagt. Jag minns inte att jag har använt det, sade Christina.

Foto: Stella Pictures

Annons