Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Se filmen när Mike Tindall får drottning Elizabeth att skratta

kate William Zara Mike Tindall

Prins William och Kate såg ut att ha kul med Zara och Mike Tindall under Ascot. Och inte undra på det, Mike verkar vara en riktigt rolig kille. Han lyckades till och med få även drottning Elizabeth att skratta!

Han verkar vara en kul typ, Zara Phillips make Mike Tindall. Under hästtävlingarnas på Ascots första dag lyckades Mike skämta med drottning Elizabeth och alla som stod däromkring fick sig ett riktigt gott skratt.

drottning Elizabeth

Som ni kan se på filmen här nedan så kom Mike fram till drottningen för att hälsa, han böjer på huvudet och tar av sig hatten. Men i hatten finns ytterligare en liten hatt av samma typ som han själv bär och som han plockar fram och visar upp för drottning Elizabeth!

Mike och Zara Phillips

Och visst lyckades han få sin hustrus mormor att le stort, han fick också hertiginnan Sophie att nästan vika sig av skratt.

Nu vet vi också var det var som låg bakom det hela, Mike hade nämligen fått en liten hatt i choklad som han ville ge till sin och Zaras dotter Mia.

– Jag ville ju inte att den skulle smälta i värmen och tyckte det kändes fal att ha den i fickan, förklarade han till tidningen The Telegraph.

Mike verkade också ha lika kul tillsammans med resten av det kungliga gänget, som prins William och Kate. Men tidningen fick ingen kommentar om vad drottningen svarade honom under sitt “hat-trick”.

Ni kan själva se filmen här nedan:

Foto TT