Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se furst Albert som barnvakt åt Charlenes brorsbarn!

09 jun, 2019, 15:00 
Agneta Nisbeth
furst Albert med barn
Furst Albert fick ta över barnpassningen för en liten stund, men tvillingarna såg bara ut att ha kul med sin mamma Charlenes brorsbarn.
Annons

Så kul att se furst Albert umgås med furstinnan Charlenes brorsbarn, de verkar alla stå så nära varandra! Här på bilden ovan agerade Albert något av “barnvakt” till Charlenes brorson Gareths söta dotter Kaia Rose Wittstock.

prinsessan Gabriella Kaia Rose Wittstock

Gareth Wittstock och hans hustru Roisin Gavin och deras barn bor numera i Monaco. Furstinnan Charlenes andra bror Sean Wittstock och hans hustru Chantell har två barn, Raigen och Ava Grace, men de bor kvar i Sydafrika.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Albert och Charlene
Annons

Ibland ser vi att furstinnan reser över till sitt gamla hemland och hälsar på hos den del av familjen som blev kvar. Men självklart blir det tightare mellan mötena med Gareth och hans familj, eftersom de bor alldeles i närheten av det gula palatset.

furst albert barnen

Fast just denna dag blev det furst Albert som fick ta hand om inte bara parets egna barn prins Jacques och prinsessan Gabriella, utan också Kaia Rose.

Kaia Rose och Gabriella är bästisar

Och som framgår av bilderna så verkade Kaia Rose och prinsessan Gabriella vara riktigt fina vänner, de gick hela tiden hand i hand som två riktiga bästisar.

prinsessan Gabriella och Kaia Rose

Vi kan väl föreställa oss att Kaia Rose umgås en hel del med fursteparets tvillingar hemma på slottet, kanske då mest med prinsessan Gabriella som hon verkar vara bästis med.

Annons

Klädda i jeans och sandaletter

Just denna dag kvar de dessutom klädda på samma sätt, med jeans och tröja och sandaletter samt var sin grann plastklocka på vänster arm. Det enda som egentligen skilde dem åt var prinsessan Gabriellas fina solglasögon.

prins Jacques

Prins Jacques som en gång kommer ärva furstetiteln efter sin pappa ser ut att vara en tuff liten kille. Denna dag var han klädd i tröja och ett par, lite för långa, smårutiga byxor och gympaskor. Antagligen var byxorna precis inköpta, för ingen hade tydligen haft tid att lägga upp dem på riktigt.

Drack te hos president Macron

Albert och Charlenes tvillingar har redan fått resa med mamma och pappa på ett antal resor utomlands, som till USA, Sydafrika och Frankrike. I Paris fick de till exempel dricka te hemma hos presidentparet Macron.

Foto: TT

Annons