Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se gravidmagen alla pratar om

04 sep, 2015, 21:04 
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ao

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel väntar sitt andra barn! Bara en timme efter att kungahuset offentliggjort den glada nyheten i sociala medier visade Victoria för första gången upp den lilla gravidmagen.

Iklädd en isblå och figurnära galaklänning gjorde hon entré på slottet för att vara med vid kvällens Sverigemiddag. Hela kungafamiljen var på ett strålande gott humör när de ställde upp för fotografering.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-daniel-ao

Förutom kungaparet var även prinsparet Carl Philip och Sofia på plats för att hälsa på representanter från det officiella Sverige och landshövdingarna. Men mest uppmärksamhet fick givetvis kronprinsessans lilla mage.

Annons
kungafam-ao

Födseln är beräknad till mars 2016 och enligt hovet kommer kronprinsessparet fortsätta sitt program som planerat. Victoria och Daniel har rivstartat arbetshösten med både gemensamma och enskilda representationsuppdrag och de ska senare i oktober göra en lång resa till Peru och Colombia tillsammans.

kungaparet-ao

Kungaparet.

Annons

 

victoria-daniel-ao

Hovets presschef Margareta Thorgren säger till Aftonbladet att gravidnyheten offentliggjordes eftersom kronprinsessan inte längre ville dölja den lilla bulan.

victoria-ste

– Men man kan trolla mycket med kläder och det har kronprinsessan gjort förträffligt, säger hon till tidningen.

ste_world_trade1

Av: Liv Sander.

Bilder: IBL Stella Pictures och All Over Press.

 

Annons