Se gulliga kortet på George som fick fansen att smälta

Den 22 juli när prins Williams och hertiginnan Kates äldste son George fyllde fem, skickade Kate ett tackkort på födelsedagsprinsen till alla sina fans. Se det här!

Tänk att få ett mini-portätt på gulliga prins George hem i brevlådan! I samband med hans födelsedag i somras skickade föräldrarna ett tackkort till fansen som hade grattat lillprinsen.

Hertigparet valde att skicka samma bild på prins George som hovet publicerade den 22 juli. Och det är en lycklig prins som vi ser på bilden, han står mot en vägg och ler med hela ansiktet. Bilden som är fotograferad av Matt Porteous togs under lillebror Louis dop.

George har på sig en vit skjorta från barnmärket Amaia och ett par mörkblå kortbyxor. Bilden är tagen i farfar Charles och hertiginnan Camillas vackra trädgård.

Till bilden skriver Kate och William:

“Hertigen och hertiginnan av Cambridge tackar för grattishälsningen som du skickade prins George i samband med hans fem-årsdag. Vi uppskattar det jättemycket”.

Läs mer: Gulliga regelbrottet! Prins George i långbyxor – för allra första gången

Se filmen! 5 gånger som prins George har charmat oss:

Videon kunde inte hittas

Det är inte första gången som Kate och William väljer att tacka sina fans med fina kort på barnen. När prinsessan Charlotte fyllde tre år i våras skickade de denna underbara bild:

Bilden som är fotograferad av mamma Kate, känner vi igen då den publicerades i samband med Charlottes första skoldag förra hösten. Visst är hon söt i sin dubbelknäppta kappa och matchande skor? På ryggen bär hon sin allra första skolväska och den kommer från Cath Kidston.

Läs mer: Se Charlotte och George som brudnäbbar – charmigaste bilderna!

Foto: Stella Pictures