Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se härliga bilderna när Madeleine och Leonore åker karusell

28 maj, 2018, 11:30 
Annie-Li Eriksson
Madeleine och Leonore åker karusell på Gröna Lund.
Det blev en dag med mycket skratt och bus för prinsessan Leonore som fick följa med mamma Madeleine på Childhood-dagen på Gröna Lund.
Annons

Leonore tjöt av förtjusning när hon åkte karusellen Flygande Elefanterna. Mamma Madeleine fick hålla hårt i dottern som viftade med händerna i luften.

– Prinsessan Leonore verkade superglad och så himla nöjd att över att vara på Gröna Lund, berättar nöjesparkens kvalitetschef Eva Rundfelt.

Som Svensk Damtidning tidigare skrivit så tog Madeleine med sig lillsessan till Childhood-dagen som för 15:e gången i rad arrangerats på Gröna Lund. Och denna gång blev det ju extra speciellt eftersom att Leonore fick följa med mamma på jobbet. Och tänk vad roligt de hade!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var som vanligt full fart på busfröt Leonore som skuttade runt mellan de olika attraktionerna. Mor och dotter matchade varandra i ljusblått och tillsammans åkte de flera karuseller.

– Prinsessan Leonore älskade att åka nyckelpigan! Hon åkte den flera gånger, säger Eva Rundfelt.

Se bildspelet nedan!

Filmklipp! 10 gånger Leonore har charmat oss

Videon kunde inte hittas

Foto: Stella Pictures

Annons