Se Harrys lyxiga kärleksgåva till Meghan

Meghan

Två dagar efter Meghans födelsedag blev hon ordentligt överraskad av sin man. Prins Harry tog med hustrun och lille Archie till Nice och huset han hyrde saknade inget!

Svalkande dopp, sol och massor av kärleksmys! Ja, kunde det bli annat en underbart, när prins Harry och Meghan checkade in i semesterhuset på spanska ön Ibiza? Det var i denna Medelhavsdröm som Meghan firades på sin 38:e födelsedag. Prins Harry överraskade hustrun med en skön solsemester och login var rejält guldkantad.

Se lyxvillan som Harry och Meghan hyrde

Här kan ni själva se bilderna på hur de bodde – i den lyxiga villan Sa Calma. Enligt Daily Mail har den tjusiga semesterbostaden sju sovrum och en infinity-pool. Prislappen för det lyxiga huset ligger på över en miljon svenska kronor för en vecka, men då ingår också städpersonal, serveringspersonal, en bil med förare och en nattlig säkerhetsvakt. Som krydda på moset fick hertigparet av Sussex låna brittiske popsångaren Elton Johns privatjet för att flyga dit.

Lyxigt är bara förnamnet. Så bekvämt det ser ut och vädret var ju soligt värre. Det var rena rama värmeböljan på Ibiza i augusti. På bilden nedan ser ni Master bedroom med en underbar vy ut mot vattnet.

Prins Harry, Meghan och parets lille son Archie tillbringade sex dagar på västra sidan av ön Ibiza. Daily Mail skriver att Meghan och Harry inte behövde göra något förutom att umgås med varandra, inte ens laga mat behövde de göra. Harry flög in en egen kock som skapade kärleksrätter till ett förälskat par.

Meghan vill laga mat

När prins Harry bokar en kärleksgåva i form av denna lyxsemester är en egen medföljande hovtraktör självskriven. Det finns ju en hel del saker som kungligheter inte får göra. Skaldjur får de inte äta eftersom man kan bli ordentligt matförgiftad. Meghan äter grönsaker och ratar kött, därför sägs det att hon själv gillar att tillreda sin mat. Hon är duktig på olika vegan-rätter och road av matlagning. Men nu fick hon finna sig i att inte stå vid spisen. I huset kan man också få tillgång till utflykter med en yacht, massage, personlig tränare och yogainstruktörer.

Överraskningen började redan på flygplatsen, där Elton Johns privatjet väntade för att ta familjen ombord och flyga de kungliga passagerarna till paradisön.

Meghan bär ut lilla Archie ur privatflyget de flög till Nice.

Meghan bär ut lilla Archie ur privatflyget de flög till Nice.

Planet lånade de en gång till. Efter Ibiza-semestern åkte trion till nästa glammiga semesterort – Nice. På franska Rivieran bodde prins Harry, Meghan och Archie i Elton Johns våning. Ibland är det bra med generösa vänner!

Semestern var härlig för paret, men gav en sur eftersmak. Britterna rasade över det faktum att Meghan och Harry inte följt sina egna miljöråd. Har de ingen flygskam alls? undrade folk. Många upprop var det i sociala medier och kommentarerna flödade där man hoppades att prinsen i framtiden väljer ett betydligt “grönare transportmedel” än vännens privata plan.

Foto TT