Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Jacques och Gabriellas gulliga möte Brigitte Macron

16 nov, 2018, 20:00 
Annie-Li Eriksson
Furstinnan Charlene har publicerat nya bilder på tvillingarna Jacques och Gabriella som i veckan besökte madame Macron i Paris.
Annons

“Nous adorons Paris!” – “Vi älskar Paris” skriver furstinnan Charlene på Instagram. Och det märktes inte minst på tvillingarna Jacques and Gabriella som blev hembjudna till Brigitte Macrons lyxiga bostad Élysée Palace. Där bor hon tillsammans med maken president Emmanuel Macron och labradoren Nemo – som barnen älskade!

Fikade i presidentpalatset

De treåriga tvillingarna blev bjudna på fika av den tidigare lärarinnan. De fick dessutom en rundtur i det vackra palatset. Prinsessan Gabriella var sockersöt i sin rosa kappa och snötvita klänning. Prins Jacques var stilig i en vit skjorta, grå väst och kostymbyxor. Hans Spiderman-docka fick också följa med på visning genom palatsets alla rum och salar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Våra tvillingars första besök i Paris och de blev bjudna på te av madame Macron. Tack för din gästfrihet. Vi älskar Paris”, skriver Charlene till bilderna.

(Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna)

På sista bilden ser att  prinsessan Gabriella är mycket lik sin pappa Albert, de har exakt samma blick. Och lille Jacques är ju en kopia av mamma Charlene. Han har dessutom vuxit en hel del och är nu längre än sin tvillingsyster!

Annons

Furstinnan har dessutom delat med sig av foton från barnens första skoldag som var tidigare i höstas. Såhär såg det ut då:

Om knappt en månad fyller Jacques och Gabriella fyra år (10 december – samma dag som Nobelmiddagen äger rum). Då hoppas vi på att mamma Charlene bjuder på fler härliga bilder på tvillingarna!

Läs också:

Foto: IBL

Annons