Se Jacques och Gabriellas gulliga möte Brigitte Macron

Se Jacques och Gabriellas gulliga möte Brigitte Macron

Furstinnan Charlene har publicerat nya bilder på tvillingarna Jacques och Gabriella som i veckan besökte madame Macron i Paris.

“Nous adorons Paris!” – “Vi älskar Paris” skriver furstinnan Charlene på Instagram. Och det märktes inte minst på tvillingarna Jacques and Gabriella som blev hembjudna till Brigitte Macrons lyxiga bostad Élysée Palace. Där bor hon tillsammans med maken president Emmanuel Macron och labradoren Nemo – som barnen älskade!

Fikade i presidentpalatset

De treåriga tvillingarna blev bjudna på fika av den tidigare lärarinnan. De fick dessutom en rundtur i det vackra palatset. Prinsessan Gabriella var sockersöt i sin rosa kappa och snötvita klänning. Prins Jacques var stilig i en vit skjorta, grå väst och kostymbyxor. Hans Spiderman-docka fick också följa med på visning genom palatsets alla rum och salar.

“Våra tvillingars första besök i Paris och de blev bjudna på te av madame Macron. Tack för din gästfrihet. Vi älskar Paris”, skriver Charlene till bilderna.

(Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna)

På sista bilden ser att  prinsessan Gabriella är mycket lik sin pappa Albert, de har exakt samma blick. Och lille Jacques är ju en kopia av mamma Charlene. Han har dessutom vuxit en hel del och är nu längre än sin tvillingsyster!

Furstinnan har dessutom delat med sig av foton från barnens första skoldag som var tidigare i höstas. Såhär såg det ut då:

Om knappt en månad fyller Jacques och Gabriella fyra år (10 december – samma dag som Nobelmiddagen äger rum). Då hoppas vi på att mamma Charlene bjuder på fler härliga bilder på tvillingarna!

Läs också:

”Lillfursten” Jacques av Monaco – en kopia av sin mamma Charlene

Furst Albert avslöjar: “Så är Jacques och Gabriella”

Se Charlenes och Alberts familjemys med tvillingarna

Foto: IBL