Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se klädmissen alla pratar om – Meghan glömde prislappen

26 okt, 2018, 17:00 
Hoppsan! Hertiginnan av Sussex fullkomligt strålade i sin röda klänning, men alla lade märke till – ja, just märket.
Annons

Nu blev det inte riktigt rätt Meghan! Eller? Det var när prins Harry och Meghan skulle gå ombord på planet till Tonga, som den lilla modefadäsen ägde rum.

Meghan och harry på väg till planet

Det brittiska prinsparet väntar sitt första barn nästa år. Under resan till Oceanien avslöjar Meghan att graviditeten gör henne sömnlös.

– Hon sa att det var som att vara jetlaggad och att hon gick upp vid halvfem eftersom hon inte kunde sova, säger Charlotte Waverley, 35, som fick en pratstund med Meghan, till Sky News.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan och Harry i Tonga

Det verkar som om tröttheten hade smugit sig på när hon tog på sig den röda klänningen. Det som alla tittade på var den stora, vita lappen som fladdrade i vinden. Hade hon inte tagit bort prislappen? Eller var det tvättrådet som satt kvar? Många menade att det var själva designmärket eftersom texten Self Portrait syntes tydligt.

Annons
Meghans modemiss med prislapp kvar

Meghan har gjort sig känd för att sprida hemliga budskap genom sina kläder. Nu frågade sig många om denna ”märkes-miss” var avsiktlig eller inte.

När Harry och Meghan skulle flyga till Tonga var prinsparet glada och uppspelta. Lite bråttom verkar de ha haft till det väntande planet då tvättlappen satt kvar på Meghans röda klänning.

Den röda klänningen för 345 pund blev extra uppseendeväckande av Meghans Australien-garderob eftersom ingen fotograf kunde missa den vita lappen som avslöjade varifrån den kom. Harry och Meghan har njutit av sol och bad på en privat ö i härliga Fiji. Det märks tydligt att de är inne i sin egen kärleksbubbla och har tankarna på annat än att visa upp en perfekt fasad.

Annons
Prinsparet Harry och Meghan

Och vem bryr sig egentligen denna modemiss, när detta fina prinspar sprider så mycket värme och glädje! Dessutom var det ju betydligt mer dramatiskt när Meghan och Harry skulle landa med planet, som skulle ta dem till Tonga.

Foto: IBL

Annons