Se Märtha Louises fina hälsning till mamma Sonja!

prinsessan Märtha Louise drottning Sonja

Vilken fin gest hon gjorde för sin mamma drottning Sonja, för hela världen att se på Instagram.

Häromdagen fyllde drottning Sonja 82 år, vilket givetsvis uppmärksammades på det norska hovets Instagram där hon fick en fin grattishälsning. Men även prinsessan Märtha Louise själv, 47, ville uppmärksamma sin mamma via Instagram. Vi tar självklart för givet att hon även hört av sig privat till drottningen, men hon ville visa sin kärlek offentligt också.

“Du är en stråle av ljus i mitt liv”

Så vi kunde läsa följande hälsning:

– Jag gratulera dig på din dag kära mamma. Tack för att du är en sådan stråle av ljus i mitt liv. Du är en inspiration för mig med din ihärdighet för jämlikhet inom alla områden i livet, skriver prinsessan på Instagram.

Var prinsessan Märtha Louise befinner sig just nu vet vi inte, men för en vecka sedan var hon och pojkvännen Shaman Durek i New York i USA för att tillsammans springa ett välgörenhetslopp – Mandela Mile – på stadens gator. Via Shaman Dureks Instagram får vi i alla fall veta att han ska resa över till Los Angeles lite senare  i juli.

– Jag ska vara i New York ett par veckor, sedan drar jag till Hampton. Den 12 juli åker jag över till Los Angeles. Där ska jag bara njuta tillsammans med min käresta. Det ser jag fram emot, sa han i en intervju via en direktsändning på Instagram.

Märtha Louise Durek

Märtha Louise med sin pojkvän Shaman Durek.

Vi kan förstå att prinsessan säkert saknar sin mamma om hon fortfarande befinner sig på andra sidan Atlanten. Så då blev det säkert extra viktigt att även skriva en offentlig hälsning.

För Märtha Louise fortsätter sedan att prisa sin mor:

– Jag älskar din energi, ditt skratt och dina livsinsikter! Hoppas din dag blir fylld av glädje och lycka. Jag älskar dig!

Det sägs att Durek planerar att skaffa sig ett nytt boende i Los Angeles och kanske även ett i Oslo. För i intervjun sa den omtalade shamanen att han planerar att bo halvårsvis i USA, då i Los Angeles, och andra halvan av året ska han bo i Norge. Däremot sa han inget om han planerar att flytta ihop med den norska prinsessan.

 

 

Foto: TT