Se Marys och Frederiks privata semesterbilder

Mary och Frederik
Ombytta roller! Vi är vana att se kronprinsessan Marys fina fotografier via det danska hovets Instagramsida, men nu är det istället pappa Frederik som fotograferat.
Annons

På det danska hovets Instagram kan man nu se en härlig semesterbild från Legoland på två av kronprinsparets barn i var sin”radio-bil”. Det står också att läsa att det minsann är pappa Frederik som plåtat denna gång:

Annons

– En härlig dag i Sommardanmark!

Hyllar mamma Mary med en flagga

Som ni kanske också ser på bilden med prins Vincent och prinsessan Jospehine har barnen valt bilar med den australienska flaggan under ratten. En liten hommage till mamma Marys gamla hemland!

prins Vincent prinsessan Josephine

Annons

Bara någon dag tidigare så lade kronprinsessan Mary själv upp ett härligt soligt foto från Gråstens slott i sommargrönska. Hon älskar som bekant att plåta familjen.

Sommarsemestern har börjat

Då kunde vi läsa kronprinsessans egen kommentar till bilden: “Sommarsemestern har börjat på Gråstens slott”.

gråstens slott
Gråstens slott.

Barnen tävlade tillsammans

Tidigare i sommar har hela den danska kronprinsfamiljen tävlat tillsammans i kronprins Frederiks egen löpartävling Royal Run som gick av stapeln på flera olika platser i landet.

Då kunde vi se alla de fyra barnen, det vill säga prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent och prinsessan Josephine, tävla tillsammans med mamma och pappa. Här nedan en bild på dem precis efter loppet, med sina medaljer hängande på bröstet.

Annons

kronprins Frederik och barnen

Till hösten, när sommarsemestern är över och barnen är tillbaka i skolan, ska kronprinsparet resa över till Frankrike för ett officiellt besök. Den 7-8 oktober ska de besöka Paris där för övrigt prins Joachim och prinsessan Marie då kommer att bo till hösten. Men Joachim är då upptagen med sin militärutbildning och kan därför inte delta.

Resa till Paris väntar till hösten

Men det blir ändå Frederik och Mary som kommer att få uppdraget i Paris, Anledningen till Parisresan är en konferens med temat ”Danmark og Frankrig – sammen for et bedre liv og en bæredygtig fremtid”.

prins Joachim prinsessan Marie hovet

Vi har också fått nya officiella bilder på prins Joachim och prinsessan Marie via hovets Instagram, som ni kan se här ovan.

Vackra foton på ett elegant par tagna av hovfotografen Steen Brogaard på slottet Amalienborg tidigare i år.

Annons

 

 

Foto: TT och danska hovet/instagram samt Steen Brogaard

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Se Marys och Frederiks privata semesterbilder”

 1. konsttanten skriver: 10 juli, 2019

  Vilken gåva att få fyra så härliga och fina barn. Fint foto av Joachim o Marie. Men… hatten på Mary var mindre lyckad; inte i hennes stil precis.


 2. ancibergfeldt skriver: 10 juli, 2019

  Fotot på ett stiligt par jättefint!


 3. ancibergfeldt skriver: 10 juli, 2019

  Konstanten hatten på Mary
  Inget klädsam.


 4. allegra skriver: 10 juli, 2019

  Mary var ganska nyligen i Paris på egen hand i anledning av två fina utställningar med dansk konst – och hon togs väl om hand av Frankrikes första dam Brigitte Macron. Danmark vårdar verkligen sina förbindelser med Frankrike så det syns utåt.
  Och Mary blir bara mer och mer lik vackra drottning Ingrid till utseendet. Det är rent hisnande.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar