Se Marys och Frederiks privata semesterbilder

09 jul, 2019, 20:07 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Mary och Frederik
Ombytta roller! Vi är vana att se kronprinsessan Marys fina fotografier via det danska hovets Instagramsida, men nu är det istället pappa Frederik som fotograferat.
Annons

På det danska hovets Instagram kan man nu se en härlig semesterbild från Legoland på två av kronprinsparets barn i var sin”radio-bil”. Det står också att läsa att det minsann är pappa Frederik som plåtat denna gång:

– En härlig dag i Sommardanmark!

Hyllar mamma Mary med en flagga

Som ni kanske också ser på bilden med prins Vincent och prinsessan Jospehine har barnen valt bilar med den australienska flaggan under ratten. En liten hommage till mamma Marys gamla hemland!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins Vincent prinsessan Josephine

Bara någon dag tidigare så lade kronprinsessan Mary själv upp ett härligt soligt foto från Gråstens slott i sommargrönska. Hon älskar som bekant att plåta familjen.

Annons

Sommarsemestern har börjat

Då kunde vi läsa kronprinsessans egen kommentar till bilden: “Sommarsemestern har börjat på Gråstens slott”.

gråstens slott
Gråstens slott.

Barnen tävlade tillsammans

Tidigare i sommar har hela den danska kronprinsfamiljen tävlat tillsammans i kronprins Frederiks egen löpartävling Royal Run som gick av stapeln på flera olika platser i landet.

Då kunde vi se alla de fyra barnen, det vill säga prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent och prinsessan Josephine, tävla tillsammans med mamma och pappa. Här nedan en bild på dem precis efter loppet, med sina medaljer hängande på bröstet.

kronprins Frederik och barnen

Till hösten, när sommarsemestern är över och barnen är tillbaka i skolan, ska kronprinsparet resa över till Frankrike för ett officiellt besök. Den 7-8 oktober ska de besöka Paris där för övrigt prins Joachim och prinsessan Marie då kommer att bo till hösten. Men Joachim är då upptagen med sin militärutbildning och kan därför inte delta.

Annons

Resa till Paris väntar till hösten

Men det blir ändå Frederik och Mary som kommer att få uppdraget i Paris, Anledningen till Parisresan är en konferens med temat ”Danmark og Frankrig – sammen for et bedre liv og en bæredygtig fremtid”.

prins Joachim prinsessan Marie hovet

Vi har också fått nya officiella bilder på prins Joachim och prinsessan Marie via hovets Instagram, som ni kan se här ovan.

Vackra foton på ett elegant par tagna av hovfotografen Steen Brogaard på slottet Amalienborg tidigare i år.

 

 

Foto: TT och danska hovet/instagram samt Steen Brogaard

 

Annons