Se nya bilden på Charlotte och George

Familjen ställer upp i en ny intervju.

I en alldeles ny intervju för brittiska GQ öppnar prins William åter upp om saknaden efter sin mamma prinsessan Diana, men han säger också att han själv nu mår bättre än någonsin.

– I dag kan jag tala öppet om sorgen efter min mamma, jag minns henne också bättre. Men jag tänker ofta på de stunder som jag skulle önskat att hon kunde ge mig goda råd. Det hade även varit så roligt för henne att träffa Catherine och se våra barn växa upp. Det gör mig ledsen över att det aldrig kommer att ske och att hon aldrig kommer få lära känna henne.

I samband med intervjun har också nya bilder tagits, som du ser här nedan eller här hos GQ. Bilderna är inte bara tagna på prins William som ses på tidningens omslag, utan också på hertiginnan Catherine, prins George och prinsessan Charlotte i gräset, tillsammans med familjens hund.

– Jag skulle aldrig klara mitt jobb utan stabiliteten som min familj ger mig, det är viktigt att ha en stabil plats hemma. Jag vill att mina barn ska växa upp i en stabil och säker värld, säger prinsen i intervjun och tillägger:

– Jag vill inte att prins George ska växa upp helt bakom slottets murar, han måste ut i den verkliga världen. Media gör detta svårare men jag ska slåss för att de ska få ett normalt liv.

Foto IBL, Instagram