Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se nya bilden på Silvia och lilla Adrienne!

14 dec, 2018, 14:32 
Ellen Myrgård Lindén
drottning silvia prinsessan adrienne
Barnbarnen är verkligen Silvias allt. Hovets nya bild på drottningen och Adrienne visar än en gång vilken kärleksfull mormor hon är.
Annons

Mormors yngsta hjärtegull. Hovet publicerade just en ny bild på drottning Silvia med prinsessan Adrienne i famnen. Bilden är tagen på Solliden i somras och det syns verkligen vilken kärleksfull och omtänksam mormor Silvia är. Nästa vecka kommer Madeleine och Chris hem till Stockholm för att fira jul och drottningen 75-årsdag och då är äntligen alla barnbarn samlade.

Livets efterrätt

drottning silvia prinsessan adrienne

Silvia har vid flera tillfällen beskrivit barnbarnen som “livets efterrätt” och hon gör verkligen allt för att de ska trivas och må bra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och Adrienne blir bara sötare och sötare för varje månad som går! Hon är nu nio månader och har säkert börjat krypa och ställa sig upp mot bord och stolar. Madeleine har säkert fullt upp med att hålla koll på henne! Visst påminner hon om storasyster Leonore, när hon var lika gammal, men Adrienne har mörkare drag. Kanske kommer hon till och med att ärva sin mormors vackra svall?

Läs mer

Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungl. Hovstaterna

Annons