Se nya bilderna på brittiska prinsfamiljen

Se nya bilderna på brittiska prinsfamiljen
Grattis prins Charles på 70-årsdagen! I samband med födelsedagen har brittiska hovet släppt två nya bilder på prinsfamiljen.
Annons

Vilka underbara foton! På de nya bilderna ser vi dagens huvudperson prins Charles med äldsta barnbarnet George, 5, i sitt knä. Bredvid dem sitter hertiginnan Camilla, 71, prinsessan Charlotte, 3, hertiginnan Meghan, 37, prinsarna Harry, 34, och William, 36, samt hertiginnan Kate, 36, med nyaste tillskottet prins Louis i famnen. Lillen som hunnit bli sju månader kan vid det här laget både skratta, jollra och greppa saker. Vi kan dessutom se att Louis har fått mer hår på huvudet och att han har ärvt Windsor-näsan. Och visst är lillprinsen en kopia av sin storebror George?

Annons

Ny familjebild på brittiska kungafamiljen.

Det här är de första bilderna på prinsen sedan dopet i somras. Och de är fotade vid samma tillfälle som under inspelningen av BBC:s dokumentär Prince, Son and Heir: Charles som hade premiär förra veckan.

Meghan gravidstrålar

Den andra bilden på familjen är ännu härligare där hela familjen skrattar. Hertiginnan av Cornwall pekar på någonting som verkar gömma sig bakom kameran. Och vackrast på bilden är Meghan som nästan viker sig av skratt.

Ny kunglig bild på Charles, Camilla, Meghan, Harry, William, Kate, George, Charlotte och Louis.

När bilderna togs i september var hertiginnan gravid, men de hade ännu inte gått ut med nyheten. Istället avslöjade prinsparet babylyckan under deras långresa i Oceanien.

På nya bilderna strålar Meghan i sin eleganta klänning med ett smalt skärp från favoritdesignern Givenchy. Nyblivna trebarnsmamman Kate var sockersöt i en prickig outfit med vit krage och knappar. Bilderna är tagna av fotografen Chris Jackson i Clarence House trädgård. Chris Jackson berättar att det var en stor ära för honom att fota brittiska prinsfamiljen.

– Det var extra speciellt att fånga ett så spontant och avspänt ögonblick av familjen under en härlig eftermiddag i Clarence House trädgård, berättar fotografen för amerikanska tidningen People.

Läs också:

Foto: Chris Jackson

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Se nya bilderna på brittiska prinsfamiljen”

 1. Cecilia Silfwerbrand skriver: 14 november, 2018

  Fina bilder på engelska kungafamiljen. Känns dock som “härmigt”.Vår kungafamilj har lagt ut bilder från Solliden tidigare. Vår kung Carl Gustav och Silvia sitter på en bänk. Alla är klädda i blått eller vitt. Kungabarnen med respektive står bakom kungaparet. Barnbarnen är utplacerade hos morfar/mormor….farmor/farfar.


  1. Ellen skriver: 14 november, 2018

   Vad då härmigt? Om du ska fotografera 3 generationer och någorlunda representativt är detta ett enkelt och bra sätt. att synka färgerna på kläderna är inget speciellt för svenska kungafamiljen det brukar fotograferna tipsa om, till oss alla. En glad och positiv bild blev det och faktiskt, i mitt tycke, mycket mer avslappnad än både den svenska kungafamiljen och när Dronningen tagit sina tidigare sommarbilder.


  2. m skriver: 15 november, 2018

   haha ja den svenska kungafamiljen är säkert deras stora förebilder… 😀


 2. stina svensson skriver: 14 november, 2018

  Gravidstrålar? Hur ser man ut då?


 3. Pia skriver: 14 november, 2018

  “stina svensson”. Ja, det kan man undra. Tack för ett gott skratt.


 4. Vesna skriver: 14 november, 2018

  Det är mycket trevligt att se dem. Kärleken är inte främmande för dem.


 5. Susanne Blomgren skriver: 15 november, 2018

  Härliga foton på familjen, glada och avslappnande till skillnad när vårt Kungahus fotas, stelt och tråkigt tyvärr.


 6. Carin Hawee skriver: 15 november, 2018

  Avspända och fina bilder från den engelska kungafamiljen.Har en känsla av att Charles och Camilla är både lekfulla och kärleksfulla farföräldrar.


  1. Bror skriver: 16 november, 2018

   Lekfullheten är det minsann inget fel på hos Charles och Camilla. Inte på uppfinningsrikedomen heller. Tänk bara vad de kunde komma på under sina nattliga telefonsamtal.


 7. Allegra skriver: 19 november, 2018

  varför är inte drottning Elizabeth och prins Philip med på bilderna??? Vad är det för underlighet? För övrigt finns rykten att drottningen tänker pensionera sig om tre år dvs när hon fyller 95.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar