Se nya bilderna på brittiska prinsfamiljen

Grattis prins Charles på 70-årsdagen! I samband med födelsedagen har brittiska hovet släppt två nya bilder på prinsfamiljen.

Vilka underbara foton! På de nya bilderna ser vi dagens huvudperson prins Charles med äldsta barnbarnet George, 5, i sitt knä. Bredvid dem sitter hertiginnan Camilla, 71, prinsessan Charlotte, 3, hertiginnan Meghan, 37, prinsarna Harry, 34, och William, 36, samt hertiginnan Kate, 36, med nyaste tillskottet prins Louis i famnen. Lillen som hunnit bli sju månader kan vid det här laget både skratta, jollra och greppa saker. Vi kan dessutom se att Louis har fått mer hår på huvudet och att han har ärvt Windsor-näsan. Och visst är lillprinsen en kopia av sin storebror George?

Ny familjebild på brittiska kungafamiljen.

Det här är de första bilderna på prinsen sedan dopet i somras. Och de är fotade vid samma tillfälle som under inspelningen av BBC:s dokumentär Prince, Son and Heir: Charles som hade premiär förra veckan.

Meghan gravidstrålar

Den andra bilden på familjen är ännu härligare där hela familjen skrattar. Hertiginnan av Cornwall pekar på någonting som verkar gömma sig bakom kameran. Och vackrast på bilden är Meghan som nästan viker sig av skratt.

Ny kunglig bild på Charles, Camilla, Meghan, Harry, William, Kate, George, Charlotte och Louis.

När bilderna togs i september var hertiginnan gravid, men de hade ännu inte gått ut med nyheten. Istället avslöjade prinsparet babylyckan under deras långresa i Oceanien.

På nya bilderna strålar Meghan i sin eleganta klänning med ett smalt skärp från favoritdesignern Givenchy. Nyblivna trebarnsmamman Kate var sockersöt i en prickig outfit med vit krage och knappar. Bilderna är tagna av fotografen Chris Jackson i Clarence House trädgård. Chris Jackson berättar att det var en stor ära för honom att fota brittiska prinsfamiljen.

– Det var extra speciellt att fånga ett så spontant och avspänt ögonblick av familjen under en härlig eftermiddag i Clarence House trädgård, berättar fotografen för amerikanska tidningen People.

Läs också:

Hoppsan Meghan – se klädmissen alla pratar om

Ny dokumentär avslöjar – så är Charles som farfar

Se bilden på prins Louis – som skrattar!

Foto: Chris Jackson