Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Se nya bilderna på Eugenie och Jack från drottningens privata ägor

10 okt, 2018, 14:00 
Annie-Li Eriksson
Inför prinsessan Eugenies och Jack Brooksbanks bröllop den 12 oktober delar brittiska hovet med sig av bilder på paret som vi aldrig tidigare sett. Se dem här!
Annons

Nedräkningen har börjat! På fredag blir prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank äkta makar. Paret kommer att säga ja till varandra i St George’s Chapel på Windsor, alltså samma kyrka som Meghan och Harry gifte sig i tidigare i år.

Inför den stora högtidsdagen har brittiska kungahuset släppt tre nya bilder på det blivande brudparet. En av fotona är tagna i samband med Jacks 30-årsfirande vid drottning Elizabeths privata ägor i Balmoral, Skottland. Där brukar paret ta långa promenader tillsammans med hundarna. Den ena hunden på bilden ser ut att vara Eugenies terrier som också råkar heta Jack. Vilket sammanträffande!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Elizabeth älskar att tillbringa sina somrar här och Eugenie har själv sagt att det är det vackraste hon någonsin sett.

– Farmor var en av de första som fick reda på förlovningen och både hon och farfar var väldigt glada för våran skull, berättar Eugenie i en intervju.

Annons
Eugenie och Jack besökte Balmoral för två år sedan.
Prinsessparet besökte Balmoral för två år sedan.

– Vi träffades när jag var 20 och Jack 24 och blev kära. Vi delar samma intressen och drivs av samma saker, säger Eugenie.

Paret träffades för första gången under en skidsemester i Verbier, Schweiz, för åtta år sedan. Det var också där de firade nyår förra året då denna bild togs. Och visst ser de riktigt kära ut? För bara några veckor senare gick de ut med förlovningen!

Eugenie och Jack Brooksbank.
Nyåret firades i Verbier, Schweiz, där paret träffades för första gången.

Inför bröllopet på fredag har Eugenies och Jacks familjer delat med sig av privata bilder från när de var små. Eugenie ser ut att vara i fyraårsåldern medan Jack verkar vara ett par år äldre. Visst är de gulliga?

Annons
Jack och Eugenie som barn.

På Eugenies Instagramprofil finns det fler foton från hennes barndom, bland annat denna härliga bild där hon äter sockervadd:

Se hela intervjun med Eugenie och Jack nedan:

Foto: Brittiska hovet och Stella Pictures

Annons