Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Senaste uppdateringen! Så mår hertiginnan Kate

17 okt, 2017, 16:30 
Agneta Nisbeth
Väntar tredje barnet.
Annons

Babyrosa var färgen på Kates söta klänning som hon bar under ett välgörenhetsuppdrag under måndagen vid Paddington Station i London. Man kan bara ana babybulan bakom klänningen som kommer från Orla Kiely, men humöret var det verkligen inget fel på och Kate såg också ut att må bättre tack och lov.

– Hon mår bättre men lider fortfarande, har hovet tidigare sagt om Catherines tillstånd.

Prins William fanns vid hennes sida, tillsammans med prins Harry, och de skrattade alla högt när Kate fick en puss på handen av en person som var utklädd till ”björnen Paddington”.

https://www.youtube.com/watch?v=SLo6HgHHff0

Prinsparet anlände till Paddington station just för att möta skådespelare, som Downton Abbey-stjärnan Hugh Bonneville, och andra aktiva bakom filmen Paddington 2. Men de träffade också andra, både barn och vuxna, ombord på ett tåg, genom Their Royal Highnesses’ Charities Forum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se bilderna på Kate i sin nya frisyr:

Foto: IBL

Annons