Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se nya bilderna på prinsessan Carolines söta barnbarn

31 maj, 2017, 14:00 
Agneta Nisbeth
prinsessan caroline
Vad stora de har blivit!
Annons

Se så stora prinsessan Carolines barnbarn blivit! Hennes son Andrea Casiraghi och hans hustru Tatiana Santo Domingo fanns på hedersläktaren i Monaco i helgen, trots att familjen annars bor i London. Denna gång såg vi även parets bägge barn Sacha, 4, och India, 2. India var klädd i en röd klänning från företaget Muzungsisters som Tatiana driver med sin väninna Dana Alikhani.

Caroline själv fanns däremot inte på plats i Monaco denna dag för att se “75:e Monaco F1 Grand Prix” där furstinnan Charlene och furst Albert delade ut en buckla till segraren Sebastian Vettel. Men vi hittade Pierre Casiraghi och hans hustru Beatrice Borromeo i vimlet, de hade klokt nog valt att lämna sin lille bebis Stefano hemma, han föddes ju så sent som i februari.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL

Annons