Se nya fina bilden på prinsessan Estelle!

prinsessan estelle victorias namnsdag
Weekendresan i Wien erbjöd inte bara kvalitetstid med mamma Victoria och mormor Silvia. Nej, Estelle umgicks även med ett gäng kompisar i Österrike. Se bilden som florerar i sociala medier!
Annons

Vi kunde nyligen berätta om prinsessan Estelles äventyr i Wien. Hon var där tillsammans med sin mamma, kronprinsessan Victoria, sin mormor, drottning Silvia och ett gäng kompisar. Det var fart och fläkt och riktigt roligt när de alla tog sig an den kulturrika staden Österrike. Där fanns så mycket att se och göra!

Annons

Spanska ridskolan

Helgen bjöd på flera höjdpunkter för sjuåringen, och Estelle strålade av fascination när trion besökte Spanska ridskolan. Hästar är fina och hemma i Sverige har hon en egen welshponny som heter Viktor. Den anrika ridskolan har shower med lipizzanerhästar och extra kul var det i souvenirbutiken, där damerna inhandlade diverse presenter. Kusin prins Alexander har födelsedag den 19 april och kanske är en liten fin leksakshäst från Spanska ridskolan en bra liten gåva att ge bort? Men det blev också ljuv musik för Estelle och gänget.

Ljuv musik

En ny bild kan, man nu se i sociala medier, visar att Estelle och hennes vänner besökte musikhuset, Haus der Musik. Där träffade de Elisabeth Bauer, en av de personer som håller i musikundervisningen.

 

Oj, vad det var kul på Klapp och klang-museet, som har en hel barnavdelning med olika sorters ljud – och musikupplevelser. Spela olika instrument kunde man göra också och lyssna till barnkonserter. Det blev en riktigt rolig dag för prinsessan Estelle, som njöt av att få vara med vännerna och med mamma och mormor så klart!

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Se nya fina bilden på prinsessan Estelle!”

  1. Minna skriver: 23 april, 2019

    En vanlig liten flicka.Varför skriver Svensk Damtidning alltid att Estelle är som God.Förstår inte.Jag är mycket nöjd att vi i Finland har inte kunligheter


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar