Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se nya fina bilden på prinsessan Estelle!

21 apr, 2019, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
prinsessan estelle victorias namnsdag
Weekendresan i Wien erbjöd inte bara kvalitetstid med mamma Victoria och mormor Silvia. Nej, Estelle umgicks även med ett gäng kompisar i Österrike. Se bilden som florerar i sociala medier!
Annons

Vi kunde nyligen berätta om prinsessan Estelles äventyr i Wien. Hon var där tillsammans med sin mamma, kronprinsessan Victoria, sin mormor, drottning Silvia och ett gäng kompisar. Det var fart och fläkt och riktigt roligt när de alla tog sig an den kulturrika staden Österrike. Där fanns så mycket att se och göra!

Spanska ridskolan

Helgen bjöd på flera höjdpunkter för sjuåringen, och Estelle strålade av fascination när trion besökte Spanska ridskolan. Hästar är fina och hemma i Sverige har hon en egen welshponny som heter Viktor. Den anrika ridskolan har shower med lipizzanerhästar och extra kul var det i souvenirbutiken, där damerna inhandlade diverse presenter. Kusin prins Alexander har födelsedag den 19 april och kanske är en liten fin leksakshäst från Spanska ridskolan en bra liten gåva att ge bort? Men det blev också ljuv musik för Estelle och gänget.

Annons

Ljuv musik

En ny bild kan, man nu se i sociala medier, visar att Estelle och hennes vänner besökte musikhuset, Haus der Musik. Där träffade de Elisabeth Bauer, en av de personer som håller i musikundervisningen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Oj, vad det var kul på Klapp och klang-museet, som har en hel barnavdelning med olika sorters ljud – och musikupplevelser. Spela olika instrument kunde man göra också och lyssna till barnkonserter. Det blev en riktigt rolig dag för prinsessan Estelle, som njöt av att få vara med vännerna och med mamma och mormor så klart!

Läs mer:

Foto: TT

Annons