Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se nya fina bilderna på danska kungafamiljen!

23 jul, 2018, 15:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Den danska kungahuset har släppt flera nya fina bilder, både på födelsedagsbarnet prins Felix men även på kronprinsfamiljen.
Annons

Det var som vi tidigare berättat prins Felix födelsedag i helgen och precis som vanligt fick vi också en ny fin bild på prins Joachims och Alexandras nu 16-årige son. På en bild ser vi prins Felix tillsammans med sin äldre bror prins Nikolai och på en bild är han ensam.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här hittar vi också en bild till på den danska kronprinsfamiljen som tillsammans med drottning Margrethe och drottning Anne-Marie samlats utanför slottet Gråsten.

Och sist, men inte minst, ser vi en underbar bild på prins Vincent som tydligen är på grodjakt i gräsmattan vid slottet.

Foto: Danska hovet

Annons