Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se nya fina bilderna på kronprinsessan Elisabeth!

19 jul, 2018, 10:14 
Agneta Nisbeth
Vad stor hon blivit: kronprinsessan Elisabeth! Det belgiska kungahuset har publicerat underbara sommarbilder på kungafamiljen på deras sociala medier. Se de här!
Annons

Nya fina bilder på den belgiska kungafamiljen har kommit, bland annat detta fina foto på kung Philippe och hans äldsta dotter kronprinsessan Elisabeth som fyller 17 i oktober.

Belgiska kungen och kronprinsessan.

Hon har verkligen vuxit mycket sista tiden, kanske beroende på att hon till hösten ska påbörja en utbildning utomlands. 

Som vi tidigare berättat ska kronprinsessan flytta till Storbritannien och Wales där hon ska läsa på UWC Atlantic Collage. Där samlas studenter från 90 länder så det blir säkert en spännande tid för Elisabeth som dag kommer att bli Belgiens drottning.

Annons
Belgiska kungaparet.

På andra bilder ser vi även hennes mamma drottning Mathilde och syskonen prins Gabriel, prins Emmanuel och prinsessan Eleonore.

Belgiska kungafamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Blegiska kungahuset

Annons