Se nya unika kärleksbilden på Margrethe och Henrik

Se nya unika kärleksbilden på Margrethe och Henrik
Det blev en kärleksfull jul i Danmark.
Annons

Danskakungafamiljen

I helgen skickade det danska hovet ut en ny underbar julbild på drottning Margrethe och prins Henrik. Fotot är taget i samband med den danska kungafamiljens julfirande och föreställer drottningen och prinsen tillsammans med alla parets barnbarn.

Annons

Det har spekulerats en hel del kring Margrethes och henriks äktenskap denna höst. Paret har inte synts tillsammans eller fotograferats ihop på månader. Någon fnurra på tråden verkar det dock inte vara tal om nu, när man ser denna fina bild.

Foto: Danska kungahuset, Ibl.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Se nya unika kärleksbilden på Margrethe och Henrik”

 1. My skriver: 28 december, 2016

  Fint att se kungahus som bjuder på sig själva inför julen. hade förväntat en motsvarande bild på vår kung och drottning.


  1. Rosengård skriver: 28 december, 2016

   Synd bara att det endast sker inför julen.


  2. Marguerithe skriver: 28 december, 2016

   Klaga inte på Kungaparet. Hur ska de ha hunnit ta bilder av alla barnbarnen med sitt intensiva program hela hösten? Prins Henrik är pensionär och kan ha haft framförhållning inför årets julbild medan Drottningen haft andra uppdrag.


 2. Grethe skriver: 28 december, 2016

  Om dom gjort det gick där inte lång stund innan nån sa “kopycat” .Vi fick en fin sommerbild på hela den Svenska kungafamilj


 3. Gneta skriver: 28 december, 2016

  “Den nya unika kärleksbilden på Margerehte o Henrik” skriver ni – men vadå kärleksfull på detta par? Jag ser en familjebild bild på Paret tillsammans med alla sina barnbarn – har ni satt in fel bild?


 4. Margareta skriver: 28 december, 2016

  “Unik kärleksbild”
  “Underbar julbild”

  Vad jag ser på bilden är ett enkelt trevligt julfoto på farföräldrar med barnbarn. Jag förstår inte meningen med att överdriva så som ni på SvD gör.


 5. Stefan den Andre skriver: 28 december, 2016

  Love is in the air!


  1. Irena skriver: 28 december, 2016

   Och när kommer Stefan III? Lite att göra på “kontoret” i mellandagarna? 😀


 6. Stefan skriver: 28 december, 2016

  Arrangerade bilder på kungliga säger just ingenting. Vore mer intressant om några paparazzi hade smygit i buskarna utanför.


 7. emma skriver: 28 december, 2016

  men Rosengård d är väl just kring jul som 1 dylik bild med “alla” KAN tas

  – annars går barnen spridda i olika skolor tillika med regenten iväg på jobb/på resande fot – och sommartid så har ju årliga sommarfotograferingen på GS visat att de olika familjerna alltmer semestrar på varsitt håll det datumet

  Margerethe märkte nog också hur uppskattad Leibovitzbilden blev då QE samlade ihop barnbarn & bbbarn för ett ganska informellt gruppfoto


 8. caterine skriver: 28 december, 2016

  Unikt är Svensk damtidnings favorituttryck. En arrangerad bild är inte unik på något sätt. Unikt vore det att se vår kung ge drottningen en smällkyss eller Henrik ge Margrethe en klatch i baken.


 9. Monarkist skriver: 28 december, 2016

  Gillar det fotot. Det är så avslappnat.


 10. Birthe Vejrum skriver: 28 december, 2016

  Dronningen og Prins Henrik har ønsket at vise kontinuiteten i familien. I kongehusets julekalender på Instagram var billedet for d. 24. december et foto af Dronning Ingrid sammen med sine børnebørn i Kancellihuset julen 1978.
  Billedet er taget lunchtid d. 24. straks efter at julgranen var klar


 11. Pia skriver: 28 december, 2016

  Ingen “kärleksbild”. Med en rejält tilltagen pension utan krav, kan man väl begära att han ställer upp på en julbild. Resten av året lever han “herrans glada dagar”varhelst han har lust, medan hustrun “ligger i selen”.


 12. Gigi skriver: 29 december, 2016

  En mycket trevlig bild av en tolerant & generös familj.Ingen unik bild,men visst Prins Henrik sitter främst & det KAN ju tolkas som en kärleksfull gest.


 13. Regitze skriver: 29 december, 2016

  Hva med prinsesse Elisabeth og grev Ingolf?


 14. S skriver: 29 december, 2016

  Søde Regitze

  Det drejer sig ikke om dronningens fætter/kusine-træf (de to er MEGET perifere personer) men derimod om vores regent med mand og børnebørn.


Annons

Laddar