Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se prins Andrew tala ut om sexanklagelserna

23 jan, 2015, 11:03 
Agneta Nisbeth
Annons
andrew-youtube

Nu har prins Andrew talat ut om sexryktena, ni kan se honom tala i en film här från Sky News.

Nu kommenterar prins Andrew, hertigen av York, ryktena om hans påstådda relation med en minderårig. Buckingham Palace har redan förnekat det men prins Andrew ville ändå kommentera de anklagelser som riktas mot honom den senaste tiden. Och prinsen följer slottets linje:

– Jag vill upprepa och bekräfta uttalandet som redan gjorts av Buckingham Palace, säger Andrew.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsen avslutar sitt tal med att poängtera att hans fokus ligger på arbetet. Sexryktena handlar om att prinsen skulle haft en sexuell relation med Virgina Roberts som vid den påstådda tidpunkten bara var 17 år. 17 år räknas som minderårig i USA.

– Det är med eftertryck förnekat att hertigen av York skulle ha haft någon form av relation med Virgina Roberts, skrev Buckingham Palace tidigare i år.

Av Ellen Myrgård

Foto: Faksimil Youtube

httpv://www.youtube.com/watch?v=z3gQlSOmkbw

Annons