Se prinsessan Madeleines nya bilder på Adrienne!

Nyblivna trebarnsmamman Madeleine har publicerat tre nya underbara bilder på sin lillsessa Adrienne. Bilderna är fotade av hovfotografen Erika Gerdemark.

Den 9 mars välkomnade Sverige en ny liten sessa, nämligen prinsessan Adrienne! Och för bara en liten stund sedan publicerade mammalediga Madeleine en ny bild på familjens minsting på sin privata Instagram!

“Tack för all vänlighet som visats i samband med vår yngsta dotter Adriennes födsel!” skriver Madeleine.

På bilden ser vi Adrienne gosa i sin mammas trygga famn. Både mor och dotter matchar vandra i ljusrosa. I skrivande stund har bilden nästan 30 000 gillar-markeringar!

På Facebook delade prinsessan två andra foton tagna från samma tillfälle. På den ena bilden ser vi hela trion samlad: Madeleine, Chris och Adrienne. De nyblivna trebarnsföräldrarna ser kärleksfullt på sin yngsta dotter.

Prinsessan Madeleine, Chris och Adrienne.

På det andra fotot ser vi en närbild på lillsessan. Och visst syns det tydligt att hon har fått samma plutiga mun som sina storasyskon Leonore och Nicolas?

Prinsessan Adrienne i rosa.

Bilderna som utstrålar kärlek och trygghet är tagna av den berömda hovfotografen Erika Gerdemark.

Prinsessan Madeleine har tidigare publicerat privata bilder på sina barn Leonore, Nicolas och Adrienne på sociala medier. För drygt en månad sedan delade hon med sig av denna fina bild när storasyskonen välkomnar Adrienne till familjen.

Läs mer: Se Adriennes dop på Ulla Winbladh med Svensk Damtidning

Foto: Erika Gerdemark/Kungahuset och IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: