Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se prinsessan Madeleines nya bilder på Adrienne!

29 apr, 2018, 10:00 
Annie-Li Eriksson
Nyblivna trebarnsmamman Madeleine har publicerat tre nya underbara bilder på sin lillsessa Adrienne. Bilderna är fotade av hovfotografen Erika Gerdemark.
Annons

Den 9 mars välkomnade Sverige en ny liten sessa, nämligen prinsessan Adrienne! Och för bara en liten stund sedan publicerade mammalediga Madeleine en ny bild på familjens minsting på sin privata Instagram!

“Tack för all vänlighet som visats i samband med vår yngsta dotter Adriennes födsel!” skriver Madeleine.

På bilden ser vi Adrienne gosa i sin mammas trygga famn. Både mor och dotter matchar vandra i ljusrosa. I skrivande stund har bilden nästan 30 000 gillar-markeringar!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Facebook delade prinsessan två andra foton tagna från samma tillfälle. På den ena bilden ser vi hela trion samlad: Madeleine, Chris och Adrienne. De nyblivna trebarnsföräldrarna ser kärleksfullt på sin yngsta dotter.

Prinsessan Madeleine, Chris och Adrienne.

På det andra fotot ser vi en närbild på lillsessan. Och visst syns det tydligt att hon har fått samma plutiga mun som sina storasyskon Leonore och Nicolas?

Prinsessan Adrienne i rosa.

Bilderna som utstrålar kärlek och trygghet är tagna av den berömda hovfotografen Erika Gerdemark.

Prinsessan Madeleine har tidigare publicerat privata bilder på sina barn Leonore, Nicolas och Adrienne på sociala medier. För drygt en månad sedan delade hon med sig av denna fina bild när storasyskonen välkomnar Adrienne till familjen.

Foto: Erika Gerdemark/Kungahuset och IBL

Annons