Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Se prinsessan Eugenies och Jacks bröllop live här!

12 okt, 2018, 11:09 
Annie-Li Eriksson
Bröllopet är igång! Gästerna har börjat anlända en efter en till St George's Chapel i Windsor. Och alldeles strax kommer vi att få se den första glimten av prinsessan Eugenie som brud!
Annons

Strax efter tio-tiden (svensk tid) började gästerna anlända till ett blåsigt Windsor där prinsessan Eugenies och Jack Brooksbanks bröllop äger rum. Den brittiska artisten och modellen Pixie Geldof gjorde entré i en fantastisk klänning i rosa. Vid sin sida hade hon maken George Barnett som är trummis i bandet These New Puritans. Supermodellen Naomi Campbell och artisten Robbie Williams sprider Hollywoodglans inne i kyrkan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Harrys exflickvän Chelsy Davy är också på plats. Harry och Chelsy dejtade varandra i sju år, mellan 2003 till 2010. Senaste gången vi såg henne var i somras när prins Harry och Meghan gifte sig.

Tidningen The Sun sänder live från plats, följ bröllopet nedan!

Se The Suns live-sändning:

https://www.youtube.com/watch?v=344scv3OpLI

Foto: IBL och TT

Annons