Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Se prinsessan Tatianas privata Instragrambilder!

13 apr, 2018, 07:00 
Annie-Li Eriksson
Precis som många andra kungligheter har ex-prinsessan Tatiana valt att dela mig sig av privatlivet på sociala medier. Hennes 31 000 trogna följare på Instagram får en djupare inblick i hennes liv från vardag till fest.
Annons

Prinsessan Tatiana av exkungahuset Grekland och Danmark delar ofta med sig av sina privata bilder på Instagram. Hon har publicerat över 500 foton och får tusentals gilla-markeringar för varje inlägg hon gör. Nyligen delade hon denna härliga bild från en mysig vårpromenad!

I en avslappnad jeansskjorta och blommiga tights sitter Tatiana i det gröna gräset och busar med vovven.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Det har varit en lång vinter för många, men, precis som i naturen, är det dags vakna ur vintervilan och omfamna ljuset. Personligen välkomnar jag solskenet, blommorna och dansande fjärilar med öppna armar” skriver hon i inlägget.

I Tatianas Instagramflöde får vi även se kärleksfulla bilder på henne och maken Nikolaos. Här firar de Greklands nationaldag tillsammans.

Även maken Nicolaos har ett Instagramkonton där han delar flera fina foton. Ni kan finna honom under namnet “skylightchaser” och han laddar mestadels upp bilder på vackra soluppgångar och naturfotografier. Men i flödet man kan finna en och en annan bild på honom och kärleken Tatiana:

Foto: IBL

Annons