Se prinsessan Tatianas privata Instragrambilder!

Precis som många andra kungligheter har ex-prinsessan Tatiana valt att dela mig sig av privatlivet på sociala medier. Hennes 31 000 trogna följare på Instagram får en djupare inblick i hennes liv från vardag till fest.

Prinsessan Tatiana av exkungahuset Grekland och Danmark delar ofta med sig av sina privata bilder på Instagram. Hon har publicerat över 500 foton och får tusentals gilla-markeringar för varje inlägg hon gör. Nyligen delade hon denna härliga bild från en mysig vårpromenad!

Läs mer: Hetaste namntipsen på Kate och Williams tredje barn

I en avslappnad jeansskjorta och blommiga tights sitter Tatiana i det gröna gräset och busar med vovven.

“Det har varit en lång vinter för många, men, precis som i naturen, är det dags vakna ur vintervilan och omfamna ljuset. Personligen välkomnar jag solskenet, blommorna och dansande fjärilar med öppna armar” skriver hon i inlägget.

I Tatianas Instagramflöde får vi även se kärleksfulla bilder på henne och maken Nikolaos. Här firar de Greklands nationaldag tillsammans.

Läs mer: Prins Philip klarade av operationen – kvar på sjukhus

Läs mer: Kate och Zara visade upp sina babymagar under påskhelgen

Även maken Nicolaos har ett Instagramkonton där han delar flera fina foton. Ni kan finna honom under namnet “skylightchaser” och han laddar mestadels upp bilder på vackra soluppgångar och naturfotografier. Men i flödet man kan finna en och en annan bild på honom och kärleken Tatiana:

Foto: IBL