Bildextra! Se Estelles och Oscars speciella möte med William och Kate

Bildextra! Se Estelles och Oscars speciella möte med William och Kate

Estelle och Oscar fick träffa hertigparet!

Efter en intensiv dag med besök på Karolinska Institutet, Matteusskolan och NK var det igår dags för det brittiska hertigparet att låta sig bjudas på en kopp te hemma hos Victoria och Daniel ute på Haga slott.

Läs också: Kate och Will besöker NK med Victoria och Daniel

Kungahuset lade precis upp bilder på sitt officiella Instagram-konto där de delar med sig av bilder från den privata tebjudningen, och det ser ut som att hela familjen är samlad! Estelle och Oscar fick även träffa Kate och William.

Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna.

Läs också: Se bilderna! Kate och Will tar emot barnens jubel

Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se och IBL

ANNONS

Inspireras av Kates vackra stil – klassiska favoriter i vår shop!


Örhängen Made A Part
Glamour i sin snyggaste färg! Vackra metallörhängen i rosé med färgade glasstenar från svenska märket Made A Part. Med dessa tjusiga örhängen behövs inget mer, de sticker ut och lyfter vilken outfit som helst! De fina stenarna kommer garanterat skapa och sprida extra gnistor i just din dag - oavsett outfit, tillfälle eller humör.

Gå till shoppen

Röd plånbok
En snygg crocopräglad plånbok i djuprött buffelskinn och foder i bomull. Plånboken innehåller 13 kortfickor och när man viker ut börsen får man en bra överskådlig blick över alla facken. Utöver det rymliga sedelfacket som sträcker sig över hela plånbokens utvikta längd, finns ytterligare fem fickor samt ett myntfack med dragkedja på baksidan.

Gå till shoppen